Tempur

De Toekomst van Slaap

Tempur: De Toekomst van Slaap

Klant: Tempur
Locatie: Hotel Nassau
Evenement: Dealeravond
Doel: Lancering van nieuwe high tech collectie

Bij Eventbureau.nl zijn we er trots op dat we keer op keer uitzonderlijke en onvergetelijke ervaringen kunnen creëren voor onze klanten. Een perfect voorbeeld hiervan is de langdurige samenwerking met Tempur, een vooraanstaande speler in de slaapindustrie. De dealeravond in Hotel Nassau voor de introductie van hun nieuwste high tech collectie is een schoolvoorbeeld van onze capaciteiten.

 

Exceptioneel & Onvergetelijk

Voor Tempur hebben we een avond georganiseerd die hun dealers niet snel zullen vergeten. Hotel Nassau, met zijn historische grandeur en moderne faciliteiten, vormde het perfecte decor voor een evenement dat zowel chique als vooruitstrevend moest zijn. We zorgden voor een naadloze integratie van de nieuwste technologieën met een elegante setting, wat resulteerde in een sfeer die de innovatieve aard van Tempur perfect weerspiegelde.

Surprise & Souplesse

Een van de hoogtepunten van de avond was de presentatie van futurist Deborah Nas. Haar boeiende verhaal over de toekomst van slaap wist de aanwezigen te inspireren en te verrassen. Na haar presentatie kregen de dealers de kans om de nieuwe collectie van Tempur zelf uit te proberen, wat voor een interactieve en dynamische ervaring zorgde. Onze flexibiliteit en vaardigheid om op het juiste moment de juiste sfeer te creëren, zorgden ervoor dat de avond soepel verliep en de gasten volledig opgingen in de ervaring.

Meesters in Creativiteit

Bij Eventbureau.nl streven we ernaar om elk evenement een unieke en creatieve draai te geven. Voor Tempur hebben we ervoor gezorgd dat de innovatieve geest van hun producten ook in de avond tot uiting kwam. Van de audiovisuele presentatie tot de opstelling van de producten en de indeling van de ruimte; elk detail was doordacht en creatief uitgevoerd. Dit zorgde ervoor dat de dealers niet alleen geïnformeerd werden, maar ook geënthousiasmeerd en geïnspireerd.

Super Specialisten

Onze jarenlange samenwerking met Tempur heeft ons tot super specialisten gemaakt in het organiseren van hun evenementen. We begrijpen hun merk, hun producten en hun doelgroep door en door. Dit stelt ons in staat om evenementen te organiseren die niet alleen voldoen aan hun verwachtingen, maar deze ruimschoots overtreffen. Voor de lancering van de nieuwe high tech collectie hebben we onze expertise ingezet om een avond te creëren die perfect aansloot bij de innovatieve identiteit van Tempur.

Bij Eventbureau.nl gaan we verder dan het simpelweg organiseren van evenementen. We streven ernaar om verhalen te vertellen, emoties op te roepen en blijvende indrukken achter te laten. Onze samenwerking met Tempur is daar een schitterend voorbeeld van. Door exceptionele evenementen te creëren die blijven verrassen en inspireren, zorgen we ervoor dat elk evenement een onvergetelijke ervaring wordt.


Meer productpresentaties

Exceptioneel × onvergetelijk.

Alle cases bekijken