Congressen worden in diverse soorten en maten georganiseerd. Veelal wordt een congres georganiseerd voor klanten of relaties om een bepaalde boodschap te communiceren. Ook het onderlinge contact en de netwerkmogelijkheden zijn van groot belang voor het slagen van een congres. Laat u bij de organisatie bijstaan door een professioneel en betrouwbaar eventbureau.

Inspirerende congressen organiseren

De organisatie van congressen is de afgelopen jaren flink veranderd. Beleving, inspiratie en interactie zijn nog belangrijker geworden dan alleen het doorgeven van informatie. Helaas zien veel bedrijven een congres nog te veel als ideale plek om zoveel mogelijk informatie en producten de revue te laten passeren waardoor de gasten aan het einde van de dag energieloos en met een overvol hoofd de zaal verlaten. Resultaat? Uw boodschap wordt niet overgedragen en blijft niet hangen. Laat daarom uw congres door Eventbureau.nl organiseren. Wij weten namelijk exact hoe uw congres of seminar een energieke en dynamische sfeer krijgt en onvergetelijk wordt.

Wat is uw doel?

Het klinkt zo eenvoudig en logisch, om vooraf een duidelijk doel vast te stellen voor uw congres. Maar in de praktijk gebeurt dit schikbarend weinig. En als het al wordt gedaan, wordt dit doel niet doorgetrokken in de beleving van het congres. Daarom nemen wij uw doelstelling altijd als vertrekpunt en ontwerpen wij de bijeenkomst die past bij doelgroep en het gewenste resultaat.

Interactie

Achterover zitten en acht uur lang luisteren naar presentaties is echt niet meer van deze tijd. Ons tijdperk wordt gedomineerd door sociale media en technische hoogstandjes. Iedereen heeft een mening en steekt deze niet meer onder stoelen of banken. U kunt dus bij de organisatie van een congres niet meer uitgaan van eenzijdige kennisoverdracht en alleen een beamer met een scherm. Daarom moeten uw bezoekers anticiperen en presenteert u spraakmakende keynotes die het verschil maken. Eventbureau.nl heeft voor diverse relaties al een aantal bijzondere congressen georganiseerd waarmee wij op verrassende wijze de doelstelling hebben gerealiseerd.

Totaalorganisatie

Inmiddels hebben wij een enorm groot (inter)nationaal netwerk opgebouwd waardoor u altijd de beste toeleveranciers tot uw beschikking hebt. Catering, locaties, entertainment, technische equipement, content ontwikkelaars en bijzondere sprekers. Wij “ontzorgen” u bij de totale organisatie en ontwikkeling. Van concept tot productie, Eventbureau.nl is uw partner voor een eigentijds congres.

Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.