Congressen & seminars

Kennis × inspiratie

Wil je een congres organiseren waarin je je gasten overlaadt met een bak met informatie? Of wil je een kennisevenement waar iedereen supergeïnspireerd en opgeladen raakt? Dat laatste, toch? En dat is precies waar Eventbureau z’n souplesse en surprise voor inzet.    

Wij zijn experts op het gebied van do’s & don’ts op congressen. Wat je NIET moet doen: zoveel mogelijk informatie en producten de revue laten passeren, waarna je gasten aan het einde van de dag energieloos en met een overvol hoofd naar huis gaan. Niemand weet nog wat er precies is gezegd. De enige boodschap die is blijven hangen: dit was een heel heftige dag. Wat je gasten WEL willen: beleving, inspiratie, interactie. En zo’n onvergetelijk event neerzetten – dat is precies waar wij goed in zijn.  

Waarom houden we ook weer dit congres?

Dit is echt een bizar belangrijke vraag. Want welke boodschap wil je je gasten meegeven? Als ze je congres in één woord moeten omschrijven – welk woord is dat dan? Denk daar goed over na en als je wilt, helpen we je bij dit denkproces. Want als je het antwoord op deze vraag scherp hebt, is de kans dat we een waanzinnig congres neerzetten honderd keer groter. Dan creëren we je congres zo dat het perfect aansluit bij jouw doelgroep en het resultaat dat je voor ogen hebt.   

De waarde van Eventbureau gaat verder dan enkel het organiseren, ze streven ernaar om elk evenement om te zetten in een unieke ervaring voor de organisator. Hun succes schuilt in hun aandacht voor de doelstellingen en hun aanstekelijke enthousiasme voor hetgeen ze tot stand brengen.
– Dave Maasland
CEO bij ESET Nederland

Wat doen je gasten op het congres?

Bij een congres denken veel mensen vaak aan rijen met stoelen waar de gasten urenlang op zitten. Maar dat hoeft helemaal niet! Sterker, het is helemaal geen goed idee. Mensen willen bewegen, meedoen, hun mening geven. Ze willen verschillende media: bijvoorbeeld een spraakmakende keynote, met daarna een toffe activiteit en vervolgens een stelling bespreken in een break-out. Hoe je dit goed doet voor jouw doelgroep? Daar helpen we je graag bij.  

Laat ons het voor je regelen

Hoe prettig is het als de hele organisatie van je evenement soepel verloopt en je veel uit handen kunt geven? Onze opdrachtgevers zeggen: heel prettig, zeker als Eventbureau het congres organiseert. Een congres is gewoon veel werk en niet iets wat je als organisatie elke dag doet. Denk aan het regelen van topcatering, de locatie, het entertainment, de techniek, het concept en exceptionele sprekers. Wij bieden je een enorm groot (inter)nationaal netwerk van betrouwbare, bijzondere partners. Zo weet jij zeker dat op het congres kennis X inspiratie in de perfecte mix samenkomen.