Incentive reizen

Travel × connect

Incentive reizen zijn een geweldige manier voor bedrijven om hun medewerkers te motiveren, te belonen en te inspireren. Incentive reizen bieden niet alleen een kans om te ontspannen en los te komen van de dagelijkse werkzaamheden, maar kunnen ook bijdragen aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van de werknemers. Als bedrijf wil je echter niet zomaar een standaard reis organiseren, je wilt iets exceptioneels en onvergetelijks creëren, iets waarvan de medewerkers nog jarenlang over zullen praten.

Bij het organiseren van incentive reizen draait alles om de perfecte combinatie van surprise en souplesse. Een supercreatief concept dat de verwachtingen overtreft, gecombineerd met een soepel proces dat zorgt voor een ontspannen en zorgeloze ervaring voor de medewerkers.

Als bedrijf kun je er voor kiezen om zelf de incentive reis te organiseren, maar dit kan al snel uitlopen op een tijdrovende en stressvolle onderneming. Kies daarom voor Eventbureau, dat is de meest slimme zet. Wij zijn de expert in het ontwerpen van een te gekke reis naar het buitenland. Wedden dat het heel bijzonder wordt?

De waarde van Eventbureau gaat verder dan enkel het organiseren, ze streven ernaar om elk evenement om te zetten in een unieke ervaring voor de organisator. Hun succes schuilt in hun aandacht voor de doelstellingen en hun aanstekelijke enthousiasme voor hetgeen ze tot stand brengen.
– Dave Maasland
CEO bij ESET Nederland

Kijk, wij hebben nu eenmaal een track record en referenties. En, roep maar een bestemming, wij weten de tofste locaties. Wij nemen jouw medewerkers, collega’s of misschien wel relaties mee naar die bijzondere plekken, die ze zelf nooit zouden vinden. En, inderdaad je kan zelf ook genieten van de reis, want wij regelen alles. Van vertrek, tot aan aankomsten van tickets tot aan het ontbijt in de morgen.

En, vergeet niet om je incentive goed te verzekeren. Eventbureau is aangesloten bij de CLC Vecta waardoor jij verzekert bent en je met een gerust hart op reis kan gaan. 

Pause video