Jubileumfeesten

Confetti × celebration

10, 25, 50 of zelfs 100 jaar: als je bedrijf zo lang bestaat, is dat genoeg reden om de ballonnen op te hangen en iedereen die heeft bijgedragen aan deze mijlpaal bij elkaar te brengen. Kortom: tijd voor zo veel confetti × celebration dat je bedrijf er de komende tien jaar op door kan!

Een jubileumfeest mag wat ons betreft echt ‘smashing’ zijn. Want het is natuurlijk niet niks: een bedrijf dat bewezen heeft lang mee te gaan. Daarvoor is er ontzettend veel effort geleverd. En dan mogen de bloemetjes, de planten en wat niet nog meer wel even buiten worden gezet. Voor het bedrijf, maar zeker ook voor alle mensen en klanten die daaraan een bijdrage hebben geleverd.

We hebben echt een heel goed evenement gehad. Foutloos. Ook in de productionele en uitvoerende fase verliep het goed. Sterker nog, we hebben een topproductie gehad!
– Renee Bruyn
Medewerker bij Incentro
De waarde van Eventbureau gaat verder dan enkel het organiseren, ze streven ernaar om elk evenement om te zetten in een unieke ervaring voor de organisator. Hun succes schuilt in hun aandacht voor de doelstellingen en hun aanstekelijke enthousiasme voor hetgeen ze tot stand brengen.
– Dave Maasland
CEO bij ESET Nederland
Het Eventbureau denkt met je mee, is creatief en ontzorgt. Zo hebben wij twee grote events samen met het Eventbureau uitgevoerd, waarbij onze wensen overtroffen werden.
– Ezra Dasberg​​​​
Medewerker bij Alfen

Jubileum: het gaat om de mensen

Want het zijn de mensen die ervoor hebben gezorgd dat het bedrijf zo lang bestaat. Zij zorgen ervoor dat het bedrijf elke dag weer vanuit poll position de weg op gaat. Daarom vinden wij dat het personeel en de klanten op een jubileumfeest in een blakend zonnetje mogen worden gezet en een crème de la crème ervaring verdienen.

Een waanzinnig gaaf jubileumfeest organiseren

Maar hoe zorg je er nou voor dat het jubileumfeest waanzinnig gaaf en onvergetelijk wordt? Laat ons je helpen. Wij creëren samen een concept dat perfect past bij het bedrijf, je medewerkers en je klanten. Daarbij vinden we voor jou de ideale locatie, topcatering en fantastisch entertainment. En we regelen evengoed de communicatie, de beveiliging, de techniek en de aankleding. Je hoeft je dus nergens zorgen over te maken: alles is soepel en ‘on point’ georganiseerd. Dat is Eventbureau. Confetti × Celebration gegarandeerd.