Online events

Virtueel × engagement

Dat waren nog eens gekke tijden, dat iedereen thuis zat. Gelukkig is dat voorbij. Maar dat online event – dat bleek voordelen te hebben. Als je tenminste weet hoe je het moet doen. Bij Eventbureau weten we hoe we online event souplesse X surprise geven, zodat jij virtueel echt impact maakt.   

Zomaar voor je scherm gaan zitten en een powerpoint voorlezen – daarmee ga je je publiek niet écht inspireren. Wil je impact maken, dan is er een strategie nodig en een strak online concept. Alleen dan ga je je publiek meenemen. Wij weten hoe je dat doet. Met je merk als kompas, en de juiste online tools in onze gereedschapskist maken we er een onvergetelijk online event van. Een sleutelelement: FUN!

Welk soort online event kies je?

In basis kun je kiezen tussen twee varianten online event:

>De hybride variant. Hierbij is ook publiek aanwezig op een fysieke locatie. Het online publiek betrekken we dan via quizen, polls en het stellen van vragen.

>De livestream. Deze vorm is puur online. We maken er een echte ‘televisieshow’ van. In een studio, met bumpers en leaders, en interessante gasten die weten hoe ze hun verhaal moeten vertellen.  

Welke variant je ook kiest – wij zorgen voor de optimale voorbereiding qua script, locatie, content en uiteraard techniek. Want een online event met een slechte verbinding – dat wil je natuurlijk altijd voorkomen.

De waarde van Eventbureau gaat verder dan enkel het organiseren, ze streven ernaar om elk evenement om te zetten in een unieke ervaring voor de organisator. Hun succes schuilt in hun aandacht voor de doelstellingen en hun aanstekelijke enthousiasme voor hetgeen ze tot stand brengen.
– Dave Maasland
CEO bij ESET Nederland

Online zit de engel in de details

Bij een online event gaat het nog meer om de kleine dingen dan bij een offline evenement: op een scherm verschijnt alles namelijk uitvergroot. Een vreemde uitdrukking, een verkeerde camerabeweging of een rare overgang door een slechte repetitie: alles is X10. Daarom bereiden we een online event tot in de kleinste details voor. We beginnen met de inhoud en kiezen daarbij een format dat als gegoten zit.  

Niet alles hoeft online

Hoe leuk is het voor je gasten als ze ook iets fysieks in handen krijgen tijdens het online event? Denk aan een lunch- of borrelbox, een kaartje of een gadget. Geef ze waardering en complimenten. Dit zijn de extra’s die het verschil maken en die zorgen dat je publiek echt AAN gaat staan. Dát maakt een online event nou echt onvergetelijk.