Openingen

Start × fabulous

Get ready for the launch! De strik mag eraf, het publiek mag naar binnen. Maandenlange voorbereiding mag bewonderd worden. Met een subliem event en een strakke marketingsupport zorgt Eventbureau ervoor dat je nieuwe winkel of bedrijfspand the talk of the town wordt.

Zo’n opening is een megastress moment. Of niet? Wat als je gewoon kunt gaat praten met de gasten en een glaasje drinken, terwijl alles voor je is geregeld? Dat is precies wat Eventbureau voor je doet. Wij kijken heel scherp naar je brand en bedrijf en zorgen dat de opening perfect past. Geen enkele wolk aan de lucht.

Een opening met een splash

Clichés – daar hebben we niets mee bij Eventbureau. Onze target: dat jouw gasten echt weggeblazen worden door een waanzinnig event. Een opening met een verhaal waarvan ze een jaar later nog tegen elkaar zeggen: als ik een opening doe, wil ik het óók zo. Wij halen al onze creativiteit uit de kast om dat fabulous event te organiseren.

Vol souplesse

Catering, entertainment, sprekers, aankleding, hostesses, beveiliging, EHBO, licht en geluid en drukwerk: er zijn zo veel zaken om aan te denken bij een opening. Het lijkt net een bruiloft. En al die zaken tot in detail goed regelen: dat is precies waar wij goed in zijn. Dus leun achterover en laat ons met volle souplesse het werk doen!