Na maanden hard werken is het zover: u gaat uw nieuwe winkel of bedrijfspand aan de buitenwereld laten zien. Dit is een groot moment waar u lang naartoe heeft geleefd. Maar hoe gaat u de opening op een waardige en professionele manier organiseren? U moet er toch niet aan denken dat de eerste kennismaking met uw nieuwe winkel, of bedrijfspand volledig fout gaat? Laat u daarom bijstaan door een ervaren en enthousiast eventbureau.

Maatwerk opening organiseren

Eventbureau.nl heeft al meer dan 15 jaar ervaring met het organiseren van succesvolle en onvergetelijke openingen. Wij begrijpen exact hoe belangrijk deze gebeurtenis voor u is. Daarom ontzorgen wij u volledig bij de organisatie, zodat u rustig geniet van deze belangrijke gebeurtenis. Alle openingen die wij organiseren zijn maatwerk. Geen enkele opening is gelijk, wij maken het concept altijd op maat: passend bij uw bedrijf, uitstraling, doelstellingen, budget en doelgroep.

Bijzondere opening

Natuurlijk kunt u een rood lintje neerhangen en de directeur deze laten doorknippen, confetti de lucht in schieten en champagne met een bitterbal serveren. Maar dat heeft iedereen al honderd keer gezien! Eventbureau.nl zorgt ervoor dat uw opening een totaalbeleving wordt waar uw gasten nog lang over napraten. Dat is uiteindelijk waar het allemaal om draait? Geen clichés, maar creatieve concepten die passen bij uw bedrijf en doelgroep.

Totaal organisatie van uw opening

Hoe fijn is het als u zich op deze belangrijke dag nergens druk om hoeft te maken? Dat u zich volledig kunt richten op uw gasten, terwijl alles tot in de puntjes wordt georganiseerd? Eventbureau.nl neemt de gehele organisatie op zich. Catering, entertainment, sprekers, aankleding, hostesses, beveiliging, EHBO, licht en geluid en drukwerk.

Benieuwd hoe wij uw opening organiseren? Neem contact op en wij brainstormen graag met u onder het genot van een kop koffie.

Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.