DNA van Eventbureau.nl

Wij merken dat veel bedrijven kansen laten liggen bij de organisatie van evenementen. Eventbureau.nl ontwerpt altijd op basis van de merkwaarden van een organisatie unieke evenementen met een uitgekiend communicatieplan. Hierdoor benutten wij elke euro optimaal met gegarandeerd een hoog rendement.

Onze evenementen worden gekenmerkt door briljante eenvoud. Onze afdeling creatie ontwikkelt al meer dan 15 jaar de meest impact volle events. Levenslange herinneringen kosten niet altijd veel geld. Door slim gebruik te maken van de expertise van al onze high-end leveranciers leveren wij altijd wat we beloven.

Ons DNA drijft ons de hele dag

Wij werken bij Eventbureau.nl vanuit onze eigen merkwaarden. Deze vormen de basis voor onze cultuur, voor onze medewerkers en onze leveranciers:

Eigenzinnig

Sorry, wij hebben altijd gelijk. 😉

Lef

Daag ons maar uit.

Betrouwbaar

We always deliver.

Hongerig

Onverzadigbaar creatief.

Onze werkwijze

FASE 1 | Kennismaking

De klik is voor ons enorm belangrijk. Het organiseren van een evenement is een creatief proces. Daarom zoeken wij altijd naar opdrachtgevers waar wij een goede connectie mee hebben.

FASE 2 | Presentatie

Wij komen bij jullie op kantoor ons idee presenteren voor jullie event. Wij zullen jullie team gegarandeerd verrassen. Ervaar het verschil!

FASE 3 | Communicatietraject

Wij bouwen voor jullie event een waanzinnige contentstrategie zodat het effect van jullie event langer duurt dan het event zelf.

FASE 4 | Check, check dubbel check

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom lopen wij met jullie nog één keer door alles heen. Maar geen zorgen, jullie zijn gast op je eigen event.

FASE 5 | Uitvoer evenement

Eerlijk is eerlijk. De leukste fase. De uitvoer van jullie evenement. Wij zorgen voor alle productionele uitdagingen, jullie zijn natuurlijk vooral aan het genieten.

FASE 6 | Meten is weten!

Gezamenlijk bekijken of vooraf gestelde doelstellingen zijn behaald. Dit is natuurlijk een formaliteit 😉

CLC Vecta

Eventbureau.nl is aangesloten bij CLCVECTA, de branche organisatie voor de professionele dienstverlener in de eveneAfbeeldingsresultaat voor clc vectamentenbranche. Doordat wij zijn aangesloten bij deze organisatie bent u verzekerd van een professioneel bureau dat zorgvuldig te werk gaat om uw evenement tot een succes te maken. CLCVECTA draagt bij aan de optimale profilering van de branche en aan de verdere professionalisering van het medium Live Communication. Daarnaast biedt Eventbureau.nl alijd een evenementen verzekering aan. De CLC-VECTA event verzekering biedt dekking voor uiteenlopende risico’s en calamiteiten die de doorgang van een evenement kunnen (ver)hinderen indien u uw evenement onverhoopt  moet annuleren.

Ons eigenwijze team:

Eveline

Bart

Otto

Robert

Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.