Over Eventbureau.nl

Exceptioneel × onvergetelijk.

In 2013 bundelden twee beste vrienden, Bart van de Beek en Robert de Vries, hun skills en startten het meest eigentijdse eventbureau ooit: Eventbureau.nl! Bart is de man met het commerciële inzicht en een creatief brein, terwijl Robert een ware visionair is en bedrijven kan bouwen als geen ander.

Hun eerste mega-uitdaging kwam al snel, toen ze de opening van de Sluiskiltunnel mochten organiseren. Het was een enorm belangrijk moment voor de regio en Nederland, want de tunnel verbind Nederland en België aan elkaar. Alsof dat nog niet genoeg was, zouden ook Koning en Koningin aanwezig zijn. Maar de heren lieten zich niet gek maken en knalden een event neer dat legendarisch was en alle media haalde!

De afgelopen tien jaar hebben ze samengewerkt met de grootste bedrijven en meest tofste mkb’s in heel Nederland. Van dikke productlanceringen tot epic bedrijfsfeesten, zij wisten telkens weer te verrassen en te inspireren. En dit allemaal met een persoonlijke touch en een stijlvolle aanpak die past bij de brand identity van hun opdrachtgevers.

Ons team

Robert de Vries

Robert de Vries

Algemeen directeur

Bart Van De Beek

Bart Van De Beek

Creatief directeur

Eveline van Hassel

Eveline van Hassel

Event Producer

Otto de Vries

Otto de Vries

Administratie

Sophie Boeijink

Sophie Boeijink

Office Manager

Bas Rozenbeek

Bas Rozenbeek

Video producent

Joshua van der Spreng

Joshua van der Spreng

Content creator

Susan Raijmakers

Susan Raijmakers

Producer

Josine van Keulen

Josine van Keulen

Producer

Melanie Uitert

Melanie Uitert

Producer

Ralph de Haan

Ralph de Haan

Producer


Nu, na een decennium van next level events en happy customers, kijken Bart en Robert terug op een journey waar ze trots op zijn. Maar ze zijn nog lang niet klaar! Ze willen namelijk nog meer onvergetelijke events neerzetten en nog meer mensen verrassen. Want zoals zij zeggen: Bij Eventbureau draait alles om het creëren van momenten die mensen nog lang blijven herinneren.


CLCVECTA

Eventbureau.nl is aangesloten bij CLCVECTA, de branche organisatie voor de professionele dienstverlener in de evenementenbranche. Doordat wij zijn aangesloten bij deze organisatie ben je verzekerd van een professioneel bureau dat zorgvuldig te werk gaat om uw evenement tot een succes te maken. CLCVECTA draagt bij aan de optimale profilering van de branche en aan de verdere professionalisering van het medium Live Communication. Daarnaast biedt Eventbureau.nl altijd een evenementen verzekering aan. De CLC-VECTA event verzekering biedt dekking voor uiteenlopende risico’s en calamiteiten die de doorgang van een evenement kunnen (ver)hinderen indien u uw evenement onverhoopt  moet annuleren.