Eventbureau.nl is het evenementenbureau van Nederland met meer dan 15 jaar ervaring. Wij bedenken sensationele evenementen en creëren onvergetelijke herinneringen. Onze evenementen ontwerpen wij op basis van uw doelgroep, doelstellingen en budget. Wij regisseren, produceren en realiseren de ideale ontmoeting tussen mensen, een merk of doelgroep. En, altijd met een klinkend resultaat. In de afgelopen jaren hebben al meer dan 50.000 mensen kennis gemaakt met onze energie en passie. Vanuit ons kantoor in Almere produceren wij evenementen over de gehele wereld. Van incentive tot awardshow en van personeelsfeest tot een congres en altijd met het DNA van uw organisatie. Onze benadering van uw evenement is vernieuwend. Wij weten op een creatieve en originele manier verbindingen te maken met uw medewerkers en relaties. Vertel daarom ons uw verhaal en ontmoet ons talent.

Professioneel & betrouwbaar

Eventbureau.nl is aangesloten bij CLCVECTA, de branche organisatie voor de professionele dienstverlener in de eveneAfbeeldingsresultaat voor clc vectamentenbranche. Doordat wij zijn aangesloten bij deze organisatie bent u verzekerd van een professioneel bureau dat zorgvuldig te werk gaat om uw evenement tot een succes te maken. CLCVECTA draagt bij aan de optimale profilering van de branche en aan de verdere professionalisering van het medium Live Communication. Daarnaast biedt Eventbureau.nl alijd een evenementen verzekering aan. De CLC-VECTA event verzekering biedt dekking voor uiteenlopende risico’s en calamiteiten die de doorgang van een evenement kunnen (ver)hinderen indien u uw evenement onverhoopt  moet annuleren.

Internationaal

Ons kantoor is gevestigd in Almere. Als bureau zijn wij werkzaam in het Nederland en ver daarbuiten. Binnen Nederland organiseren wij de meest verrassende en unieke evenementen voor bedrijven en zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering van een aantal grote publieksevenementen. Buiten Nederland mogen wij voor een groot aantal bedrijven incentives organiseren. Wij nemen uw gasten mee naar de meest bijzondere plekjes op deze aarde en inspireren hen met een gevarieerd en magisch programma.

Altijd maatwerk

Wij presenteren geen standaard pakketten. Wij geloven niet in eenheidsworst maar in creatieve maatwerk concepten. Elk bedrijf, merk, doelgroep en doelstelling is anders. Daar passen wij ons concept altijd op aan.

Duurzaamheid

Eventbureau.nl is sponsor van de aarde. Wij maken dankbaar gebruik van deze prachtige planeet, dus wij koesteren hem ook! Duurzaamheid staat daarom, bij ons op kantoor als ook bij de organisatie van onze evenementen, voorop.

Ons team

Lars de Wild

Eveline van Hassel

Anne Rook

Tim Kröber

Joyce Distelblom

Manon Boodt

Yannicke ter Brugge

Bart van de Beek

Otto de Vries

Robert de Vries

Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.