Saga Multiverse Summit

Een Duik in Web 3.0

De Uitdaging

Welkom in web 3.0 – de voorhoede van de digitale revolutie in de gaming industrie. Saga, een pionier op dit gebied, benaderde Eventbureau.nl met een specifieke vraag: “Hoe kunnen we onze baanbrekende digitale ervaring vertalen naar een live, tweedaags event?” Een uitdaging waarvan wij enthousiast werden. Want wat is er mooier dan de toekomst naar het heden te halen?

Onze Oplossing

High-Tech Oase

We wisten dat dit geen gewoon event kon zijn. We transformeerden de Blue Rhapsody, een schip dat al elegantie en klasse uitstraalde, naar een futuristische, high-tech oase. Van geavanceerde LED-verlichting tot interactieve displays, de technologische snufjes waren overal te vinden.

Visueel Spektakel

De eyecatcher was een kolossaal scherm van 18 meter breed dat de gasten meenam op een visuele reis door de verbluffende nieuwe werelden van Saga. Maatwerk content, ontwikkeld in nauwe samenwerking met Saga, maakte de ervaring des te meeslepender.

Surprise en Souplesse

In lijn met onze filosofie van ‘surprise en souplesse’, zorgden we ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd was. Geen gedoe, geen stress, alleen een extreem soepel proces van concept tot uitvoering.

Het Resultaat


Meer congressen

Exceptioneel × onvergetelijk.

Alle cases bekijken