Kick-offs

LAUNCH × AANDACHT

Als je iets nieuws lanceert, kun je het maar beter met een ‘big bang’ doen. Of het nu een project, een strategie, een visie of een bedrijf is: laat de wereld zien wat je waard bent. Eventbureau helpt je om er een onvergetelijke kick-off van te maken.

Bij een kick-off wil je winnen. De handen op elkaar, staande ovaties, iedereen die erover praat hoe fantastisch jouw nieuwe product, project of bedrijf is bij de borrel achteraf. Die vibe creëren, lijkt makkelijk, maar is het niet. Je moet een uitgekiende opbouw van het programma hebben, topcatering, een locatie die exact jouw waarden en thema vertegenwoordigt.   

We hebben echt een heel goed evenement gehad. Foutloos. Ook in de productionele en uitvoerende fase verliep het goed. Sterker nog, we hebben een topproductie gehad!
– Renee Bruyn
Medewerker bij Incentro

De kick-off: in 1 × goed

Al die ingrediënten in de juiste mix bij elkaar brengen: dat is precies de specialiteit van Eventbureau. Voor honderden klanten, nationaal én internationaal, hebben wij kick-offs georganiseerd. Laat ons je dus helpen die kick-off tot een soepele reis te maken. Wij weten hoe je je verhaal het best verpakt en communiceert. Van concept tot uitvoering en productie: we got you covered

Stel nou dat de kick-off in een hangar zou zijn…

Of op een schip? Of op een onbewoond eiland? Echt letterlijk alles is mogelijk: wij hebben namelijk toegang tot de pareltjes in binnen- en buitenland. En natuurlijk kiezen we samen een plek die perfect past bij jouw gasten, boodschap en bedrijf. Laten we samen op reis gaan; misschien eindigen we wel in het paradijs.