Uw kick-off is de start van een nieuw project, strategie, visie of bedrijf. Een goede start is het halve werk. Zorg dat u kick-off geen valse start wordt en laat deze door een professioneel eventbureau organiseren.

Kick-off organiseren

U vindt dat het tijd is voor een nieuwe start. En u wilt dit via een meeting of evenement communiceren naar uw personeel of klanten. Dan is het van absoluut belang dat deze meeting vlekkeloos verloopt. Niets is zo erg als een kick-off die niet lekker loopt, of zelfs totaal flopt. Dat is geen mooie start van uw nieuwe project of bedrijf.

Professionele kick-off organiseren

Evenbureau.nl heeft al honderden kick-off’s ontworpen en georganiseerd. Wij kennen de valkuilen. Wij weten hoe u uw boodschap het beste verpakt en communiceert. Daarom maken wij graag een voorstel op maat. De totale organisatie wordt door ons uit handen genomen. Van concept en communicatie tot uitvoering en productie.

Inspirerende locatie

Tijdens uw kick-off motiveert en inspireert u uw gasten. De juiste locatie is hierbij enorm van belang. Maar welke locatie past hebt beste bij uw boodschap, bedrijf en doelstellingen? Eventbureau.nl helpt u bij het vinden van de juiste match. Wij wijken graag af van de standaardlocaties. Zo hebben wij al meetings georganiseerd op het dak van bedrijven, in het bos en zelfs in een vliegtuig.

Wilt u weten wat Eventbureau.nl kan betekenen voor de organisatie van uw kick-off? Neem contact op en wij brainstormen graag met u onder het genot van een kop koffie.

Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.