Personeels feesten

Party × cultuur

Ze bestaan al lang en zijn één van de populairste feesten voor bedrijven: het personeelsfeest. Of het nu gaat om een jubileum of een bedankje voor het personeel, je gaat een onvergetelijk personeelsfeest organiseren. Een succesvol personeelsfeest vier je op een externe locatie of op uw eigen terrein. Indien je kiest voor het eigen terrein, vinden niet alleen de medewerkers dat bijzonder, ook de Belastingdienst vindt dit zo leuk dat de kosten grotendeels onbelast blijven en buiten de werkkostenregeling vallen. Leuker heeft de Belastingdienst het dit keer wat ons betreft juist wel gemaakt!

Personeelsfeest = bedrijfscultuurfeest

Wat je op een personeelsfeest écht viert is het bedrijf waar je bij hoort en de cultuur die je met z’n allen creëert. Collega’s voelen zich trots, ze voelen de vibe van de groep, ze krijgen energie van de sfeer. Dát gevoel is precies wat je wilt versterken. Wij zetten graag onze superlange ervaring in om de sfeer te creëren die past bij jouw bedrijf.

Het personeelsfeest begint al héél vroeg

Namelijk maanden van te voren, als medewerkers de save the date ontvangen. Dan begint het triggeren, de verwachtingen hoog spannen, de voorpret laten starten. Wij hebben over het hele traject een zeer ervaring mening en helpen je organisatie om precies op het juiste moment de juiste boodschap bij je medewerkers te laten landen. Surprise × souplesse in actie.

Het Eventbureau denkt met je mee, is creatief en ontzorgt. Zo hebben wij twee grote events samen met het Eventbureau uitgevoerd, waarbij onze wensen overtroffen werden.
– Ezra Dasberg​​​​
Medewerker bij Alfen

Personeelsfeest like it’s 1999

Waarom het goed doen als het ook excellent kan zijn? Want dát is wat we willen – een personeelsfeest dat niemand ooit vergeet. Voor ‘a day to remember’ zetten we topcatering neer, fantastisch entertainment, hele goede sprekers en dat alles natuurlijk op een geweldige locatie. In de aankleding zorgen we voor kleine verrassingen, leuke gadgets en speelse referenties naar het thema en het bedrijf. Zo wordt het persooneelsfeest een verhaal waar je medewerkers nog lang over napraten.