Ze bestaan al lang en zijn één van de populairste feesten voor bedrijven: het personeelsfeest. Of het nu gaat om een jubileum of een bedankje voor het personeel, u gaat een onvergetelijk personeelsfeest organiseren. Een succesvol personeelsfeest viert u op een externe locatie of op uw eigen terrein. Indien u kiest voor het eigen terrein, vinden niet alleen de medewerkers dat bijzonder, ook de Belastingdienst vindt dit zo leuk dat de kosten grotendeels onbelast blijven en buiten de werkkostenregeling vallen. Leuker heeft de Belastingdienst het dit keer wat ons betreft juist wel gemaakt!

Stijlvol personeelsfeest organiseren

Veel bedrijven denken dat een personeelsfeest snel georganiseerd is, niets is minder waar. Een succesvol personeelsfeest is namelijk het visitekaartje van uw organisatie. Het personeelsfeest is de manier om het goede werkklimaat te bevestigen, bevordert het evenement het onderlinge contact en versterkt het de company pride. Eventbureau.nl ontwerpt op basis van de doelstelling een evenement die een permanente herinnering veroorzaakt. Wij weten exact hoe we de zintuigen van uw medewerkers prikkelen, niet alleen door het evenement, maar ook door een spraakmakend communicatietraject zodat de voorpret al in een vroeg stadium start. Een geslaagd personeelsfeest ziet daarnaast prachtig uit, denk onder andere aan de locatie en aankleding. Verder is het reuze belangrijk dat de catering goed is en dat het entertainment weet te raken, binden en boeien. En laten wij daar de allerbeste in zijn!

Professioneel entertainment

Een succesvol feest valt of staat met de kwaliteit van het entertainment. Eventbureau.nl heeft het meest professionele entertainment van Nederland. Wij zoeken altijd de juiste artiesten passend bij uw doelgroep en budget. Geen ongemotiveerde artiesten, onprofessionele muzikanten of amateurtoneel. Maar kwaliteitsentertainment dat als enige doel heeft uw personeelsfeest tot een groot succes te maken!

Uw personeel zelf in de hoofdrol

Een geslaagd personeelsfeest draait natuurlijk om de medewerkers. Daarom staan bij onze evenementen uw gasten altijd in de hoofdrol. Alles wordt tot in de kleinste details verzorgd en het ontbreekt hun aan niets. Laat ons uw personeelsfeest ontwerpen en wij weten zeker, er wordt in het bedrijf nog lang over nagepraat!

Wilt u Eventbureau.nl uitnodigen voor een vrijblijvende brainstormsessie? Daag ons uit en leg uw aanvraag bij ons neer.

Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.