100-jarig jubileumfeest

Het Advocatenblad

Bij een 100 jarig jubileum van het Advocatenblad hoort natuurlijk een fantastisch congres. En, nu is het niet ingewikkeld om diverse sprekers achter een katheder te zetten en ze terug te laten kijken op de afgelopen jaren. Wij denken daar toch anders over! Eventbureau.nl ontwikkelde een spetterende bijeenkomst in theater Spant! in Bussum.

Play video

Presentatrice Elsemieke Havenga ontving een aantal bijzondere gasten aan de Wereld draait door tafel die met elkaar in discussie gingen over het huidige verdienmodel in de advocatuur, de digitalisering en het fenomeen reviewsites. Naast het plenaire gedeelte was er ook ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De bezoekers konden kiezen uit een aantal masterclasses, met onderwerpen zoals bijvoorbeeld communicatieve vaardigheden.

Tot slot werd de Parel van de Balie uitgereikt aan Tjalling van de Groot, de verkiezing van het voorbeeld voor de advocatuur. Het resultaat? 500 advocaten die op het puntje van hun stoel zaten, geanimeerd en interactief mee discussieerden over de diverse onderwerpen. Gewaardeerd met een dikke 8 kijken wij terug op een top congres.


Meer congressen

Exceptioneel × onvergetelijk.

Alle cases bekijken