14 september 2012

Incentive reizen

Wat is er nu leuker dan met uw personeel of relaties een mooie reis te maken? Eventbureau.nl organiseert de meest uiteenlopende incentive reizen. Wij hebben in elk werelddeel de juiste contacten. Vliegtuigmaatschappijen, cateraars, hotels, lokale eventbureaus, wij kennen ze allemaal. U vertelt ons wat uw wensen zijn en wij regelen het voor u.

Incentive reizen over de hele wereld 

Een incentive reis hoeft natuurlijk niet binnen de landsgrenzen te blijven. U kunt er ook voor kiezen om een stedentrip in één van onze buurlanden te maken of zelfs het vliegtuig naar een bestemming buiten Europa te pakken. Eventbueau.nl kan u helpen bij het maken van een juiste keuze, maar ook bij de voorbereiding en planning van de trip. Bij de organisatie van incentive reizen in het buitenland komt namelijk heel wat meer kijken dan alleen een geschikt locatie vinden. Wij beschikken over ruime ervaring en hebben u graag bij het organiseren van de perfecte incentive reis.

Organiseren is ons vak

Incentive reizen zijn niet zomaar leuke tripjes. Het zijn reizen die aan veel voorwaarden moeten voldoen. Hierbij is de bestemming uiteraard belangrijk, maar er spelen ook veel andere factoren een belangrijke rol in de organisatie. Denkt u maar aan de grootte van de groep, de doelen die u voor ogen heeft en natuurlijk het budget. Eventbureau.nl stemt van te voren met u af wat u zelf wilt regelen en wat u liever uitbesteedt. Zo komt u niet voor vervelende verrassingen te staan en weten wij precies wat er van ons verwacht wordt.

Professioneel team

Eventbureau.nl staat bekend vanwege de grote mate van professionaliteit. En dat komt niet zomaar. Wij hebben ervaren en gemotiveerde professionals in huis die zich de afgelopen jaren al ruimschoots bewezen hebben. We doen er alles aan om uw wensen tot uitvoering te brengen. Dit doen we door eerst goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Daarna gaan we pas aan de slag. Dus geen standaard busreisjes, maar complete incentive reizen waar u met een tevreden gevoel op terugkijkt. 

Wilt u weten wat ons eventbureau voor u kan organiseren? Neem gerust contact met ons op. We bellen u binnen 24 uur terug om alles rustig door te nemen.

Terug naar kennisbank