World of Incentro

Incentro

Eventbureau.nl organiseerde voor Incentro haar jaarlijkse evenement “World of Incentro”. Een uniek live evenement, dat een week later niet had kunnen plaats vinden vanwege de maatregelen.

Wij ontwierpen een unieke ronde opstelling in de Onderzeebootloods. Het programma bestond uit verschillende elementen vol inspiratie, informatie en verrassingen. Zo kregen de gasten een koptelefoon zodat tegelijkertijd verschillende presentaties van sprekers konden plaatsvinden en gasten hun stoel naar het juiste podium konden draaien. Met als klap op de vuurpijl een enorm Showkorps als finale.

We hebben echt een heel goed evenement gehad. Foutloos. Ook in de productionele en uitvoerende fase verliep het goed. Sterker nog, we hebben een topproductie gehad!
– Renee Bruyn
Medewerker bij Incentro

Niet alleen de opzet was verrassend ook de catering was uniek; het totale aanbod was; vegan! De reactie van onze opdrachtgever:

“We hebben echt een heel goed evenement gehad. Foutloos. Ook in de productionele en uitvoerende fase verliep het goed. Sterker nog, we hebben een topproductie gehad. Gelukkig, want ik ben behoorlijk wat gewend en Eventbureau.nl is ook van de puntjes op de ‘i’ zetten. Prima mix & match dus. Bij de uitvoer zie je dat Bart echt overal bovenop zit. Niets was te veel en de stressmomentjes die er altijd wel zijn bij een evenement werden meteen opgelost.”

Dat smaakt naar meer!


Meer congressen

Exceptioneel × onvergetelijk.

Alle cases bekijken