Soly’s 10-jarig jubileum en productlancering

Een Audiovisueel Spektakel in Forum Groningen

Evenement: Soly’s 10-jarig jubileum en productlancering
Locatie: Forum Groningen
Doel: Vieren van 10 jaar duurzaamheid en de lancering van Soly Brain
Eindcijfer: Een duurzame 9
Resultaat: Een nieuwe, tevreden opdrachtgever!

Uitdaging

Soly, een pionier in duurzaamheid, vierde niet alleen hun 10-jarig bestaan, maar introduceerde ook hun revolutionaire nieuwe product: Soly Brain. Het evenement moest niet alleen een terugblik zijn op hun imposante verleden, maar ook een blik werpen op de duurzame toekomst.


Onze Oplossing

Surprise: Een Audiovisueel Spektakel

Wij creeërden een visuele en auditieve ervaring die het verhaal van Soly’s afgelopen 10 jaar vertelde. Met behulp van state-of-the-art projectietechnologie en een indrukwekkende lichtshow transformeerden we het Forum Groningen in een futuristische wereld.

Souplesse: Een Naadloze Ervaring

Van het incheckproces tot de afterparty, we zorgden ervoor dat alles soepel verliep. We creëerden verschillende zones in het Forum waar gasten konden netwerken, genieten van presentaties, en het nieuwe product in actie konden zien.

Hoogtepunten


Resultaat

Soly gaf het evenement een “duurzame 9” en werd een nieuwe, enthousiaste opdrachtgever van Eventbureau.nl. Het evenement zette niet alleen Soly op de kaart als een voorloper in duurzaamheid, maar bewees ook dat Eventbureau.nl uitzonderlijke, onvergetelijke evenementen kan creëren.


Meer congressen

Exceptioneel × onvergetelijk.

Alle cases bekijken