Partners in Security

Wereldleider in cybersecurity

  • Klant: ESET
  • Evenement: Partners in Security
  • Locatie: Circa, Amsterdam – De meest duurzame locatie van Nederland
  • Aantal bezoekers: 400
  • Beoordeling: 8/10

De Uitdaging

ESET, een wereldleider in cybersecurity, streeft ernaar niet alleen de technologische vooruitgang te beschermen, maar ook om hun partners in deze missie te betrekken. De uitdaging? Een evenement creëren dat niet alleen de relatie met hun partners versterkt, maar ook inspireert en informeert over de belangrijke rol die zij spelen in een veiligere toekomst.

Onze Aanpak

Surprise

Bij Eventbureau.nl geloven we in de kracht van verrassing. We ontwikkelden een supercreatief concept, gecentreerd rond de pay-off: “Partners in Security – inspire”. Het event ontvouwde zich als een ‘ideale event journey’, geleid door de charismatische Welmoed Sijtsma.

Souplesse

Van planning tot uitvoering, alles verliep naadloos. We kozen voor Circa in Amsterdam, de meest duurzame locatie van Nederland, wat naadloos aansloot bij de progressieve aard van ESET en de serieuze onderwerpen die tijdens het evenement werden besproken.

Hoogtepunten

Resultaten

Met 400 bezoekers en een beoordeling van een dikke 8, was het evenement een daverend succes. Belangrijke vragen zoals “Hoe stellen we samen een mooiere toekomst veilig?” en “Hoe ziet jouw organisatie er over een aantal jaar uit om deze rol te kunnen vervullen?” werden niet alleen besproken, maar kregen ook concrete antwoorden.


Meer congressen

Exceptioneel × onvergetelijk.

Alle cases bekijken