Drogisterijaward

Twee Evenementen, Dubbele Impact

De Uitdaging

Het organiseren van twee evenementen op één dag is geen sinecure. Voeg daarbij de complexiteit van een divers publiek van beleidsmakers, professionals uit de zorg en de drogisterijbranche en je hebt een stevige uitdaging. De kernvraag? Hoe creëer je een evenementenreis die zowel informatief als inspirerend is, en die de deelnemers bijblijft?

Onze Aanpak: Surprise & Souplesse

Zelfzorgcongres

Bij Eventbureau.nl houden we van uitdagingen. Daarom begonnen we het Zelfzorgcongres met een knal. We kozen een innovatieve locatie die aansloot bij het thema van toekomstgerichte zorg. Voor het debat met Gijs Weenink ontwierpen we een dynamische podiumopstelling, die ruimte bood voor interactie en verrassende momenten.

Uitreiking Beste Zorg Adviseur

De avond stond in het teken van vieren en eren. In samenwerking met Art Rooijakkers hebben we een glamoureuze, maar intieme sfeer gecreëerd. Door middel van slimme belichting en decor zorgden we ervoor dat elke genomineerde letterlijk en figuurlijk kon stralen.

De Event Journey

Voor beide events hebben we een gestroomlijnde ‘event journey’ ontworpen. Bij aankomst werden de gasten verwelkomd door een visueel schouwspel, om daarna naadloos door te stromen naar het inhoudelijke gedeelte. Pauzemomenten waren niet alleen rustpauzes, maar ook netwerkmogelijkheden met interactieve elementen.

Resultaten

Waarom Eventbureau.nl?

Bij Eventbureau.nl gaan we voor niets minder dan gruwelijk gave events. In deze case hebben we wederom bewezen dat onze gouden combinatie van surprise en souplesse werkt. Geen gedoe, maar wel een fantastische ervaring waar mensen nog jaren over zullen praten.


Meer awardshows

Exceptioneel × onvergetelijk.

Alle cases bekijken