Bafang Dealer Day

Een Elektrisch Geladen Evenement

Opdrachtgever: Bafang

Locatie: Hart van Holland, Nijkerk
Doel: Productpresentaties, live ervaringen met de aandrijfsystemen en kennisuitwisseling
Resultaat: Beste sales event ooit met een overweldigende orderportefeuille

De Uitdaging

Bafang, een toonaangevend merk in hoogwaardige aandrijfsystemen, wilde een onvergetelijke ervaring creëren voor hun dealers in de Benelux. De opdracht was helder: Laat fietswinkel eigenaren kennismaken met het complete aanbod van Bafang in een interactieve en dynamische omgeving. Daarnaast moest het evenement resulteren in een substantiële boost voor de orderportefeuille.

Onze Aanpak

We wilden verder gaan dan de traditionele productlanceringen. Daarom hebben we een holistische aanpak geadopteerd die het merk Bafang tot leven bracht in elke dimensie. Onze sleutelwoorden: Surprise en Souplesse.

Surprise:

We bliezen de aanwezigen van hun hakken met een hypermoderne presentatieruimte waar de nieuwste aandrijfsystemen in de schijnwerpers stonden. Dealers konden niet alleen productpresentaties bijwonen, maar ook live de aandrijfsystemen ervaren op een testbaan die we ter plekke hadden opgebouwd.

Souplesse:

Vanaf het moment van uitnodiging tot de laatste minuut van het evenement was alles tot in de puntjes geregeld. We faciliteerden naadloze registratie, informatieve workshops, en netwerkmogelijkheden die zo natuurlijk aanvoelden dat de dealers zich volledig konden focussen op wat echt belangrijk was: de fenomenale producten van Bafang.

Het Resultaat

Het resultaat was niets minder dan spectaculair. We creëerden niet alleen een boeiende, leerrijke omgeving maar ook een platform voor effectieve business. Bafang Dealer Day werd het beste sales event ooit voor de opdrachtgever met een orderportefeuille “waar je U tegen zegt”.


Meer congressen

Exceptioneel × onvergetelijk.

Alle cases bekijken