85-jarig jubileumfeest

Alfen

Wij hebben een uniek concept ontwikkeld voor Alfen, dat in 2022 zijn 85-jarig jubileum vierde. Het bedrijf is het middelpunt van het elektriciteitsnet en groeit als kool. Om de medewerkers te bedanken voor hun harde werk en om hen opnieuw met elkaar in contact te brengen, creëerde Eventbureau.nl een onvergetelijke ervaring.

Play video

Het paviljoen waar het evenement plaatsvond was uitgerust met een spectaculaire buitenaardse overkapping, een prachtig interieur en topentertainment. Het resultaat was Feel the Connection! Met dit concept werd het onmogelijk om niet kennis te maken met nieuwe collega’s. Het evenement werd zeer gewaardeerd met een 8,5 als beoordeling. Een geweldige prestatie!

Het Eventbureau denkt met je mee, is creatief en ontzorgt. Zo hebben wij twee grote events samen met het Eventbureau uitgevoerd, waarbij onze wensen overtroffen werden. Van prachtige feesttenten, geweldige catering, verrassende entertainment-acts tot interactieve games en Alfen Ridders en – Prinsessen. En dat alles op onze eigen locatie. In de goed verzorgde after-movies zijn onze prachtige herinneringen vastgelegd.
– Ezra Dasberg​​​​
Medewerker bij Alfen

Meer jubileumfeesten

Exceptioneel × onvergetelijk.

Alle cases bekijken