U wilt binnenkort een seminar organiseren voor uw personeel of relaties? Dan loopt u tegen een hoop organisatorische zaken en creatieve uitdagingen aan. Een seminar wordt georganiseerd om kennis over te dragen, merkwaarde te creëren of een veranderingsproces in gang te zetten. Dit moet natuurlijk  professioneel verlopen. Laat u daarom door een ervaren en creatief eventbureau bijstaan.

Eigentijds seminar organiseren

Natuurlijk kunt u uw gasten uitnodigen in een standaard seminarruimte met wat stoelen en een beamer & scherm. En natuurlijk kunt u door middel van vier sprekers en PowerPointpresentaties uw boodschap communiceren. Maar hoe effectief is deze ouderwetse manier van seminars organiseren? Hoeveel van uw boodschap wordt daadwerkelijk geabsorbeerd door uw toeschouwers? Als u uw seminar door Eventbureau.nl laat organiseren, hebt u een garantie op een eigentijds seminar. Wij maken altijd maatwerkconcepten op basis van uw doelstellingen, doelgroep en budget.

Dagvoorzitters en sprekers

Het succes van een seminar wordt grotendeels gedragen door de dagvoorzitters en sprekers. Er zijn honderden professionele sprekers in Nederland. Maar welke past het beste bij uw thema en doelgroep? Wij kennen alle sprekers en vinden bij het organiseren van uw seminar altijd de juiste match. Ook adviseren en trainen wij uw interne sprekers bij een inspirerende en pakkende speech of lezing.

Seminar organiseren in buitenland

U bent als organisatie internationaal georiënteerd en organiseert vaak seminars over de grens? Dan ondervindt u enkele extra problemen. Zakendoen met buitenlandse partijen loopt altijd moeizaam en zorgt voor veel extra werk, waar u naast uw dagelijkse werkzaamheden eigenlijk geen tijd voor hebt. Wij beschikken over een internationaal netwerk met locaties, cateraars, sprekers en DMC’s. Als u ons uw internationale seminar laat organiseren, nemen wij u veel werk uit handen en zorgen we voor een unieke beleving.

Wilt u uw seminar laten organiseren door Eventbureau.nl? Neem contact op en wij brainstormen graag met u onder het genot van een kop koffie.

Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.