Publieke events organiseren

Bij de organisatie van publieke evenementen komt altijd erg veel kijken. Van het aanvragen van vergunningen tot aan de vele veiligheidseisen die gemeenten aan dit soort type evenement stellen. Ook de promotie en marketing rond een publiekelijk evenement is complex, en een vak apart.

Professionele ondersteuning

Organiseert u een festival, concert of ander openbaar evenement en zoekt u organisatorische ondersteuning, dan bent u bij Eventbureau.nl aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring met de meest uiteenlopende evenementen. Wij hebben een helpende hand geboden bij een aantal grote en kleine festivals, dance-feesten, Koningsdagfeesten, carnavalsfestijnen en media-acties. Soms nemen wij de gehele organisatie voor onze rekening, maar vaak worden wij ook ingeschakeld om bij een bepaald onderdeel van de organisatie een helpende hand te bieden.

Vakgebied Eventbureau.nl

Hebt u hulp nodig bij het aanvragen en afhandelen van vergunningen, marketing en promotie, boeken van artiesten, beveiligingsplan opstellen en uitvoeren, catering of uitvoerende productie? Eventbureau.nl heeft de kennis in huis en op elk vakgebied de juiste professionals beschikbaar die u adviseren en ondersteunen.

Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.