LiveSaving

De wereld zoals wij die kenden is totaal veranderd. Het lijkt wel alsof we stil staan. Toch blijft het samen zijn, het samen beleven en het samen ervaren het leukste wat er is. Daarom hebben diverse leveranciers uit de evenementenbranche zich verenigd en ontwikkelden zij samen een live evenement en dat allemaal op 1,5 meter en vanaf 1 juli.

Wij beloven je een exclusieve avond op een top locatie in Nijkerk of Rotterdam. Het culinaire diner wordt geserveerd zoals je niet gewend bent en alle dranken zijn inclusief. Live Saving staat garant voor een fantastische avond vol visueel spektakel en brengt onvervalst top entertainment uit de Nederlandse evenementbranche. Natuurlijk staat er een DJ die de lekkerste hits combineert met een geweldige show van live muzikanten. En, elke avond heeft een andere invulling, dus je kunt meerdere keren boeken.

Vrienden

Het is een avond met de juiste ingrediënten, een experience om niet te vergeten En terwijl jij geniet van deze bijzondere avond, steun je gelijk alle artiesten, locaties, technici en interieur ontwerpers; onze prachtige branche. Dus boek nu jouw ticket en neem je vrienden, collega’s of familie mee, want samen is altijd leuker. Per avond is er maximaal plaats voor 100 personen. Ben er snel bij want vol=vol.

Tickets

Reserveer snel een arrangement in één van onze locaties. En laat je culinair verrassen en geniet weer van een echt live evenement. Het Live Saving arrangement bestaat uit:

  • Entree tot de sfeervol ingerichte locatie
  • Gratis VIP Parking
  • Gereserveerde garderobe
  • Hostessbegeleiding
  • Culinair diner op bijzondere wijze geserveerd
  • Inclusief onbeperkt drankenassortiment op basis van vier uur
  • Live muziek en spraakmakend entertainment

Uiteraard zijn er ook uitkoop mogelijkheden voor organisaties en bedrijven die hun personeel voor de afgelopen periode willen bedanken voor hun inzet. Neem daarvoor contact op met Ticketpoint.

BOEK JE TICKET HIER

Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.