19 november 2012

Vergadering organiseren Overijssel

De tijden van het traditionele vergaderen zijn voorbij. Met het team in een stoffige vergaderruimte van een hotel, met een fantasieloze presentatie: dat kan echt niet meer. Om uw personeel of klanten te inspireren en te motiveren zult u echt met iets beters moeten komen. Maar wat?

Professionele vergadering organiseren in Overijssel

Eventbureau.nl maakt van uw vergadering in Overijssel een beleving. Informatieoverdracht moet mensen tot nadenken zetten en inspireren. Wij weten welk concept het beste bij uw doelgroep en doelstellingen past. Weg met de flip-over en ellenlange discussies die nergens toe leiden. De vergaderingen in Overijssel die wij organiseren, hebben een vastgestelde doelstelling, die spelenderwijs, maar gestructureerd wordt behaald. In deze vergaderingen zullen we veel meer letten op beleving en interactie, dan op overbodige PowerPointpresentaties.

Inspirerende locaties in Overijssel
Het begint allemaal met de locatie in Overijssel. Als u een vergadering gaat organiseren en de locatie spreekt niet tot de verbeelding of sluit niet aan bij uw doelgroep, dan begint de vergadering al met veel minpunten. Het zoeken naar de juiste match is een kunst die de mensen van Evenbureau.nl meester zijn. Wij vinden gegarandeerd de juiste locatie in Overijssel om uw gasten uw boodschap te laten absorberen.

Kosten voor het organiseren van een vergadering in Overijssel?
Wat zijn de kosten voor het organiseren van een vergadering in Overijssel? Dat hangt af van uw eigen wensen. Een goede vergadering in Overijssel hoeft niet per se heel duur te zijn. Het hangt vooral af van het aantal personen, de locatie, cateringwensen en uw doelstellingen.

Nieuwsgierig wat wij voor uw vergadering in Overijssel  kunnen organiseren? Wilt u weten wat er binnen uw budget mogelijk is?

 

Neem contact met ons op en wij maken voor u een voorstel op maat.

 

 

Terug naar kennisbank