19 november 2012

Vergadering organiseren Amersfoort

De tijden van het traditionele vergaderen zijn voorbij. Met het team in een stoffige vergaderruimte van een hotel, met een fantasieloze presentatie: dat kan echt niet meer. Om uw personeel of klanten te inspireren en te motiveren zult u echt met iets beters moeten komen. Maar wat?

Inspirerende locaties in Amersfoort
Het begint allemaal met de locatie in Amersfoort. Als u een vergadering gaat organiseren en de locatie spreekt niet tot de verbeelding of sluit niet aan bij uw doelgroep, dan begint de vergadering al met veel minpunten. Het zoeken naar de juiste match is een kunst die de mensen van Evenbureau.nl meester zijn. Wij vinden gegarandeerd de juiste locatie in Amersfoort om uw gasten uw boodschap te laten absorberen.

Professionele vergadering organiseren in Amersfoort

Eventbureau.nl maakt van uw vergadering in Amersfoort een beleving. Informatieoverdracht moet mensen tot nadenken zetten en inspireren. Wij weten welk concept het beste bij uw doelgroep en doelstellingen past. Weg met de flip-over en ellenlange discussies die nergens toe leiden. De vergaderingen in Amersfoort die wij organiseren, hebben een vastgestelde doelstelling, die spelenderwijs, maar gestructureerd wordt behaald. In deze vergaderingen zullen we veel meer letten op beleving en interactie, dan op overbodige PowerPointpresentaties.

Kosten voor het organiseren van een vergadering in Amersfoort?
Wat zijn de kosten voor het organiseren van een vergadering in Amersfoort? Dat hangt af van uw eigen wensen. Een goede vergadering in Amersfoort hoeft niet per se heel duur te zijn. Het hangt vooral af van het aantal personen, de locatie, cateringwensen en uw doelstellingen.

Nieuwsgierig wat wij voor uw vergadering in Amersfoort  kunnen organiseren? Wilt u weten wat er binnen uw budget mogelijk is?

 

Neem contact met ons op en wij maken voor u een voorstel op maat.

 

 

Terug naar kennisbank