Personeelsevenement
10 december 2012

Personeelsevenement

Een personeelsevenement organiseren is een hele klus. Toch is het de moeite waard om periodiek iets te organiseren voor de werknemers van het bedrijf. Een bedrijfsfeest of activiteit werkt namelijk bevorderend voor de loyaliteit en de flexibiliteit van de werknemer ten opzichte van het bedrijf en het is ook nog eens goed voor de teamgeest. Men een personeelsevenement draait men de neuzen dezelfde kant op en het werkt stimulerend voor de omgang tussen het team en de leidinggevende. Als u diegene bent die het personeelsfeest moet organiseren, loopt u waarschijnlijk tegen een aantal obstakels op. Misschien ontbreekt het u aan ideeën, of zijn de leuke ideeën die u heeft te duur voor het budget. Het is lastig om te voldoen aan alle eisen die vaak aan het organiseren van een evenement worden gesteld.
Een evenementenbureau kan u hierbij helpen. Zij hebben vaker met dit bijltje gehakt.

In alle regio’s
Het hoofdkantoor van Eventbureau.nl is gevestigd in Almere maar hun werkzaamheden strekken zich uit over het hele land. Speciale locatiespotters zorgen dat het evenementenbureau op de hoogte is van alle plekjes en activiteiten die eventueel in aanmerking komen voor uw evenement. Juist omdat het evenementenbureau zicht heeft op het totaalaanbod, kan het eventbureau beter overzien welke opties voor uw bedrijf in aanmerking komen. Niet alleen wat het budget van het personeelsevenement organiseren betreft, maar ook de aard van de activiteit of feest. Tijdens het organiseren van een personeelsevenement loopt u vaak tegen verrassingen aan. Soms zijn er speciale vergunningen nodig, vervoer van en naar het evenement of bijzondere menu wensen. Het evenementenbureau heeft hier regelmatig mee te maken en weet hoe ze hier snel mee aan de slag kunnen. Zij kunnen u hierin ondersteunen of het zelfs helemaal voor u regelen. Ze weten precies aan welke beveiligingsregels u moet voldoen als u bijvoorbeeld kiest voor een personeelsevenement organiseren op eigen terrein.

Een geslaagd evenement is het doel
Een personeelsevenement organiseren, kan zeer tijdrovend zijn. Tenslotte wilt u dat uw personeel nog tijden op het evenement kan teren. Hiervoor heeft men vaak een juiste mix van ontspanning en entertainment nodig. Het eventbureau kan u hierin adviseren.
Een nauwe samenwerking met Quality- Bookings maakt de weg naar het inhuren van artiesten of een bekende DJ een stuk simpeler. Het kan voor u net de kers op de taart zijn, om het feest nog spraakmakender te maken.De keus is aan u of u bij het personeelsevenement organiseren kiest voor advies en ondersteuning of dat u de complete organisatie uit handen geeft aan het evenementenbureau. In beide gevallen heeft eventbureau maar één doel: zorgen dat uw bedrijf een geslaagd evenement krijgt.

Wij streven ernaar om een evenement te realiseren wat zowel voor de opdrachtgever als voor de werknemers een succesvol evenement is.
Bent u nieuwsgierig geworden hoe Eventbureau.nl u zou kunnen helpen om het personeelsevenement tot een onvergetelijke gebeurtenis te maken?

Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar kennisbank