Personeelsevenement Zuid-Holland
10 december 2012

Personeelsevenement Zuid-Holland

U wilt een personeelsevenement organiseren voor het bedrijf? Dan zullen de collega’s dit zeker toejuichen. Het is nu eenmaal een feit dat de meeste werknemers dit zien als een stuk waardering voor hun werkzaamheden. Daarbij is een personeelsfeest of activiteit goed voor de teamgeest én voor de band tussen de werknemer en de leidinggevende(n). Dus dat is nog eens een extra pluspunt. Een minpunt is dat een personeelsevenement organiseren erg tijdrovend is en zeker ook een moeilijke klus. Het streven is namelijk om het iedereen naar de zin te maken. Tenslotte wilt u wel dat veel mensen enthousiast zijn over het evenement? Dat betekent dat u met veel zaken rekening moet houden en niet alleen op het organisatorische vlak. U moet kiezen voor een evenement waarbij zoveel mogelijk werknemers zich prettig zullen voelen en wat ook nog eens binnen het budget blijft. Daarbij komen ook nog wat andere zaken om de hoek kijken. Zijn er speciale vergunningen nodig? Blijven we in de regio? Hoe zit het met vervoer? Zijn er afwijkende dieet wensen? Krijg ik met veiligheidseisen te maken? Kortom, er komen tal van zaken op uw bord. Dingen waar een evenementenbureau dagelijks mee te maken heeft.

Een eventbureau met hetzelfde doel
Voor bedrijven kan het soms veel kosten en werkzaamheden besparen als er een evenementenbureau wordt ingeschakeld als men kiest voor een personeelsevenement organiseren. De deskundigheid en ervaring van het eventbureau kan soms enorm veel tijd schelen en hun ervaring met verschillende evenementen kan zorgen voor de juiste keuzes. Het is natuurlijk aan u of u kiest voor advies en ondersteuning of dat u de hele organisatie uit handen geeft aan het evenementenbureau. In beide gevallen zal Eventbureau.nl er alles aan doen om het evenement van uw bedrijf tot een groot succes te maken. Een geslaagd evenement, dat is precies wat u ook nastreeft.

Landelijke organisatie
Het hoofdkantoor van Eventbureau.nl is gevestigd in Almere. Dat wil niet zeggen dat u verplicht bent om in deze regio uw evenement te houden. De werkzaamheden van het evenementenbureau strekken zich uit over het hele land. Speciale locatiespotters houden de laatste trends en locaties in de gaten, zodat zij altijd up-to-date blijven wat betreft de mogelijkheden voor een evenement. Dus ook in uw regio. Daarnaast weet het eventbureau precies welke vergunningen er nodig zijn of aan welke veiligheidseisen er moet worden voldaan. De nauwe samenwerking met bijvoorbeeld het boekingsbureau Quality Bookings zorgt dat u ook de mogelijkheid heeft om het evenement op te luisteren met een spreker, een artiest of bekende DJ.

De juiste mix is belangrijk
De ervaring van het evenementenbureau kan u helpen een juiste keuze te maken voor de aard van het evenement. Zij weten precies welke mix er nodig is om een evenement succesvol te maken. Soms moet dat wat meer entertainment zijn, andermaal moet juist ontspanning de boventoon voeren. Misschien is een 50/50 verhouding voor uw werknemers wel de beste keuze? Hoe dan ook, een personeelsevenement organiseren is best lastig. Hier kunt u misschien best wat ervaring en deskundigheid bij gebruiken.

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het personeelsevenement organiseren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij staan altijd voor u klaar; vooraf, tijdens, maar ook na uw evenement.

Terug naar kennisbank