Personeelsevenement Zeeland
10 december 2012

Personeelsevenement Zeeland

Wilt u voor het bedrijf een personeelsevenement organiseren? Zoekt u een feestlocatie aan de mooie Zeeuwse kust? Of wilde u juist met het personeel naar een andere regio om hier een onvergetelijke ervaring te beleven? Het kiezen van een geschikte locatie voor uw medewerkers of collega’s is vaak al lastig en zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, is de volgende uitdaging. Diegene die het feest of evenement organiseert, doet dit vaak ook niet iedere dag, dus het is logisch dat deze persoon tegen een aantal obstakels aanloopt. Een personeelsevenement organiseren is sowieso een tijdrovende klus, ook al zou alles op rolletjes lopen. Het zoeken van een locatie, het uitkiezen van het soort evenement, het vervoer, benodigde vergunningen, catering en ga zo maar door. Een personeelsevenement organiseren is meestal niet met één telefoontje geregeld.

Profiteer van de ervaring van een eventbureau
Voor Eventbureau.nl is dit dagelijkse kost. Dit evenementenbureau heeft al vele events op zijn naam staan. Uiteenlopend van evenementen op locatie, congressen, sportieve evenementen, zakelijke events of uitjes met een compleet georganiseerde dagbesteding. Het evenementenbureau kan u helpen om de organisatie van het personeelsevenement een stuk eenvoudiger te maken en daarbij kunnen ze veel tijd voor u besparen. Het evenementenbureau kan een personeelsevenement organiseren voor kleine, maar ook voor grote bedrijven. Zij kunnen op basis van uw wensen en budget een passend event adviseren, u hier alle informatie over verstrekken of de organisatie volledig van u over nemen. U bepaalt waar u bij het personeelsevenement organiseren zelf de touwtjes  in handen wilt houden en voor welk deel u gebruik wilt maken van de deskundige medewerkers van het evenementenbureau. U kunt er in ieder geval op vertrouwen dat waar u ook voor kiest, eventbureau.nl zal er alles aan doen om er een geslaagd evenement van te maken.

De leukste plekken in verschillende regio’s
Het hoofdkantoor van het evenementenbureau is gevestigd in Almere, maar is werkzaam in het hele land. Desgewenst komen wij op uw locatie om het een en ander te bespreken of te organiseren. Onze speciale locatie spotters weten ook de leukste plekken in iedere regio. Dus mocht u ergens anders het evenement willen houden, dan is dat geen enkel probleem. Het eventbureau werkt samen met een groot boekingskantoor voor artiesten en dj’s, dus ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Catering regelen, vergunningen aanvragen, beveiligingseisen naleven, het kan allemaal door ons geregeld worden. Zelfs als u het evenement wilt opluisteren met culinaire hoogstandjes of u wilt met het personeel een tripje maken naar het buitenland, ook dit kan het eventbureau voor u realiseren.

Een onvergetelijke ervaring
Ons doel is hetzelfde als wat u voor ogen heeft: een daverend feest of een onvergetelijke ervaring voor iedereen. Hier plukt u als bedrijf namelijk ook de vruchten van. De onderlinge verstandhoudingen tussen de collega’s, de werknemers en de leidinggevende(n) krijgt na een geslaagd evenement weer een positieve impuls. Het verstevigt ook de loyaliteit naar het bedrijf. Allemaal redenen om extra ons best te doen om er voor u een top evenement van te maken.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat voor uw bedrijf een bijzonder personeelsevenement zou zijn? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar kennisbank