Personeelsevenement Utrecht

In de categorie Personeelsevenement door Bart van den Beek

IMG_4417 personeels evenement eventbureau 2

Een inspirerend personeelsevent in Utrecht
Mogen we u feliciteren? U staat op het punt om een personeelsevenement te organiseren. Wat is precies de aanleiding? Viert uw bedrijf een jubileum of zijn de omzetdoelstellingen ruimschoots overtroffen? Heeft u een grote klant binnengehaald of heeft u een andere reden? Wellicht denkt u eraan om uw personeelsevenement te organiseren op een manier waarbij feest en plezier gekoppeld wordt aan een educatief ontwikkelprogramma, zoals teambuilding. Wat uw redenen ook zijn, nu komt het erop aan dat een aantal van uw personeelsleden de rol van evenementenbureau op zich gaan nemen, naast hun normale taken. Hebben ze genoeg tijd, creativiteit en ervaring om dit te doen? Als u denkt dat ze de ondersteuning van een ervaren eventbureau met veel connecties in de omgeving van Utrecht goed kunnen gebruiken, leest u dan vooral verder. Wij stellen ons en onze mogelijkheden graag aan u voor.

Creatieve en praktische ondersteuning
U zoekt misschien een evenementenbureau bij u in de buurt omdat u verwacht dat alleen een lokaal eventbureau u op een hele praktische manier kan bijstaan. Niets is echter minder waar. De medewerkers van Eventbureau zijn bijzonder ervaren in het organiseren van congressen, personeelsuitstapjes en andere zakelijke events, overal in Nederland. Maar het allerbelangrijkste, ze doen dit niet alleen dagelijks, ze genieten er ook oprecht van om een personeelsevenement te organiseren waar u nog jaren met veel plezier op terugkijkt. En dat gaan zowel u als uw mensen merken. Als u behoefte heeft aan een evenementenbureau dat ook op creatief vlak met u meedenkt en met verrassende ideeën komt, dan is Eventbureau Almere precies die partner die u nodig heeft om een sprankelend personeelsevenement te organiseren in Utrecht of omgeving.

Ziet u het al voor u?
Een speurtocht door het centrum van Utrecht, na een chique bijeenkomst in de Jaarbeurs of Stadskasteel Oudaen. Een boottocht over de beroemde grachten van Utrecht en aansluitend een diner in een van de werfkelders. Of een sportevenement als teambuilding bij een van de sportverenigingen in Utrecht waarmee wij goede contacten hebben. Wat dacht u van een rondleiding door stadion Galgenwaard? Of een evenement in samenwerking met de universiteit, bijvoorbeeld in hun Botanische Tuinen? Eventbureau Almere bewijst haar meerwaarde als ze net even met die originele insteek en ideeën komt en gebruik maakt van warme contacten, iets waar uw mensen, als ze een personeelsevenement organiseren, veel meer tijd voor nodig zouden hebben.

Kies voor professioneel enthousiasme van ons evenementenbureau
Het regelen van vervoer, het op tijd aanvragen van vergunningen, het maken van een helder draaiboek en planning en daarbij ook zorgen voor kwalitatief hoogstaande catering, tussendoor en na afloop, voor ons evenementenbureau is het gesneden koek. Wij denken graag met u mee en gaan vaak nog iets verder. Bij ons is uw personeelsevenement of congres in goede handen. Wij maken voor u een aanbod op maat, voor ons voelt dat alsof we zelf met u mee feesten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Belt u ons gerust op; voelt u zich vooral welkom bij ons.

Geschreven door Bart van den Beek
Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.