Personeelsevenement Tilburg
10 december 2012

Personeelsevenement Tilburg

Een personeelsevenement organiseren vraagt niet enkel om tijd en budget, er is eveneens een goed inzicht nodig in ieder element dat bij een event komt kijken. Hierbij denkt u vanzelfsprekend aan een hapje en een drankje, een leuke zaal en eventuele sprekers, maar ook entertainment en inkleding mag u niet uit het oog verliezen. Wilt u een personeelsevenement organiseren dat serieus en ingetogen is of is dit het ogenblik waarop uw werknemers eens flink in de watten worden gelegd? Welke richting u ook uitgaat, wanneer u gebruik maakt van een ervaren evenementenbureau bent u verzekerd van een geslaagd evenement waar nog lang over gepraat wordt. En dat is natuurlijk wel de bedoeling.

Eventbureau: ruimte in uw budget?
Een personeelsevenement organiseren overlaten aan een eventbureau zorgt er vaak voor dat uw kosten lager liggen. Dit lijkt misschien vreemd, want ook het eventbureau brengt een kost met zich mee, maar toch is dit de realiteit. Als evenementenbureau hebben wij namelijk een uitgebreid netwerk waar wij regelmatig mee samenwerken wanneer we een personeelsevenement organiseren. Hierdoor weten wij precies wie u zowel de beste service als de beste prijs kan geven. Zelf kent u vaak wel wat lokale spelers, maar deze zijn niet altijd de meest voordelige of interessantste.

Hapje en tapje of een echt diner?
Op gebied van catering moeten er keuzes gemaakt worden wanneer u een personeelsevenement op poten zet. Wilt u de mensen een drankje aanbieden en kleine hapjes of voorziet u een volwaardig diner? Natuurlijk kunt u ook altijd voor een combinatie van beiden gaan. Een walking diner bijvoorbeeld met een keuze die net iets ruimer is dan een snelle snack, maar wel beperkter dan een vier-gangen menu zorgt ervoor dat iedereen zich vrij kan bewegen door de zaal en toch lekker gegeten heeft. Ons eventbureau werkt met meerdere cateraars samen die ieder hun eigen specialiteit hebben. Samen met u kijken we welke formule het beste bij uw evenement past.

De juiste zaal zorgt voor sfeer
Als evenementenbureau weten we als geen ander dat een personeelsevenement organiseren begint bij het zoeken naar een geschikte zaal. De locatie zorgt ervoor dat iedereen in de juiste sfeer zit. In Tilburg zijn er meerdere geschikte zalen te vinden voor zowel grote als kleine groepen. Wilt u in een ruimere regio kijken, dan hebben wij voor u een onovertroffen keuze in ons bestand zitten. U hoeft zich tevens geen zorgen te maken over het nationale karakter van ons evenementenbureau. Binnen Tilburg hebben wij goede contacten met de leukste locaties en wij moeten zeker niet onderdoen voor een lokaal eventbureau.

Wel of geen thema kiezen?
De keuze voor een thema kan uw personeelsevenement net dat tikkeltje meer charme geven, maar indien dit niet bij uw bedrijf past, kiest u voor een klassiekere opstelling. Wilt u echter dat uw personeelsleden meegevoerd worden naar een andere wereld of een andere tijd, dan heeft ons evenementenbureau hier de nodige tools voor in handen. Locatie, catering en zelfs artiesten die helemaal binnen het thema kaderen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Terug naar kennisbank