Personeelsevenement Noord-Holland
10 december 2012

Personeelsevenement Noord-Holland

U wilt een personeelsevenement organiseren? Een onvergetelijke avond of dag voor uw medewerkers of collega’s? Dan komt er de komende tijd veel op u af. Een personeelsevenement organiseren is leuk, maar vergt vaak ook verschrikkelijk veel tijd. Allereerst moet u iets vinden wat geschikt is en ook nog eens in het budget past. Wilt u het evenement op de eigen locatie houden of is het juist de bedoeling dat u en uw medewerkers ergens naar toe gaan? Heeft u speciale vergunningen nodig, zijn er veiligheidseisen? Hoe gaat u naar de feestlocatie, met een bus? Een lunch of diner erbij? Zijn er speciale dieet wensen, kan dit geregeld worden? Dit zijn slechts enkele vragen die op u af komen, er komen nog tal van andere zaken voorbij. Kortom: een personeelsevenement organiseren is een tijdrovende klus.

De voordelen van een personeelsevenement organiseren
Toch zijn er genoeg redenen waarom het wel de moeite waard is om een evenement voor de werknemers of collega’s te organiseren. Het vergroot de loyaliteit naar het bedrijf, het is positief voor de sfeer onderling en ook de verhouding tussen werknemer en leidinggevende(n) wordt er vaak beter van. Aan de slag dus maar… Natuurlijk is het ook een optie om een evenementenbureau in te schakelen. Dit scheelt u in ieder geval veel tijd en hierdoor ook geld. Een eventbureau heeft een ruime ervaring in het organiseren van verschillende evenementen, ook personeelsevenementen. Zij weten precies welke obstakels ze tegen gaan komen en weten ook de juiste oplossingen hiervoor. Een evenementenbureau kan u dus adviseren op verschillende vlakken. Het soort evenement, de locatie en alles wat hierbij komt kijken. U bepaalt zelf of u genoeg heeft aan alleen advies, of dat het toch wel heel prettig is als het eventbureau een aantal van uw taken uit handen neemt. Of misschien heeft u liever dat het evenementenbureau het hele gebeuren organiseert.

Events in iedere regio
Met eventbureau.nl kunt u alle kanten op. Dit deskundige evenementenbureau kan u op verschillende vlakken informeren, adviseren of alles organiseren. Of het nu gaat om het huren van extra glazen, tot het inhuren van een professionele artiest en dj of een dag vullend programma op een andere locatie. Eventbureau.nl is gevestigd in Almere, maar heeft zijn werkzaamheden door het hele land. Ervaren locatiespotters zijn de hele dag op pad om up-to-date te blijven wat betreft de locaties waar een evenement gehouden kan worden. De nauwe samenwerking met het boekingskantoor Quality Bookings zorgt dat het evenementenbureau een uitgebreide keuze heeft wat betreft de artiesten.

Een onvergetelijke ervaring
Wanneer u er voor kiest om het evenementenbureau in te schakelen voor het personeelsevenement organiseren, dan zijn zij uw aanspreekpunt voor, tijdens en na het evenement. Dit is handig en overzichtelijk en het bespaart u enorm veel tijd. U kunt uw tijd en energie steken in uw medewerkers of collega’s, ook tijdens het evenement. Samen met het eventbureau kunt u het programma samenstellen, waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw wensen en het budget. Onze deskundige medewerkers weten dat het soms lastig is om een juiste mix te vinden tussen ontspanning en entertainment. Gelukkig hebben zij genoeg ervaring om u hierbij te helpen.

Wilt u van uw personeelsevenement ook een onvergetelijke ervaring maken? Kunt u hierbij wel wat hulp gebruiken? Neem eens vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar kennisbank