Personeelsevenement Nijmegen
10 december 2012

Personeelsevenement Nijmegen

Een jaarlijkse borrel, een interessante seminar of een actieve middag met teambuildingsactiviteiten: het zijn allemaal concepten voor een evenement die de routine op de werkvloer even kan doorbreken. Daarnaast is het zeer productief voor de sfeer onder collega’s om elkaar eens in de zoveel tijd in een ontspannen sfeer mee te maken. Zeker als u de traditie heeft om jaarlijks een personeelsevenement te organiseren, is de druk hoog om er een succes van te maken. Misschien bent u als functionaris van P&O of HR geritseld om het personeelsevenement te organiseren voor het hele bedrijf. Het kan dan best een grote last zijn naast uw dagelijkse werkzaamheden. Eventbureau kan u in Nijmegen ondersteunen bij het organiseren of zelfs ál het werk uit handen nemen om van uw evenement een gegarandeerd succes te maken.

Evenementenbureau voor events in heel Nederland
Eventbureau is gevestigd in Almere, maar is als evenementenbureau actief in heel Nederland. Zo kennen wij de beste accommodaties in Nijmegen die naadloos aansluiten bij het doel van uw personeelsevenement. Gaat het om een buiten- of binnenactiviteit of misschien zelfs een combinatie van beide? In alle gevallen kunt u terecht bij Eventbureau voor een aantal passende suggesties. Voor heel Nederland geldt dat onze locatiespotter doorlopend op zoek is naar de beste accommodaties voor evenementen zodat wij u overal voor elk type evenement van dienst kunnen zijn. Wij hebben bijvoorbeeld contacten met lokale cateraars en zijn op de hoogte van de plaatselijke gemeentelijke verordeningen die relevant zijn bij bepaalde evenementen.

Alles tot in de kleinste details geregeld
Als u besluit om uw personeelsevenement te organiseren met onze professionele ondersteuning, bent u er zeker van dat alles tot in de kleinste details geregeld wordt. Met onze kennis en ervaring verzorgen wij één programmaonderdeel of zelfs het complete evenement van A tot Z. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het aanvragen van vergunningen, veiligheidsmaatregelen of catering. Als evenementenbureau weten wij exact wat er nodig is om van een personeelsevenement een succes te maken en wordt er geen enkel detail over het hoofd gezien. Kortom, u heeft de vrijheid om het evenement met ons als sparring-partner te organiseren of het complete evenement te laten verzorgen door ons evenementenbureau.

Entertainment op maat
Als u de complexe taak heeft om een personeelsevenement te organiseren, dan is het van belang om de juiste verhouding tussen de formele en informele activiteiten te vinden. Zo kunt u een dag vol met teambuildingsactiviteiten afsluiten met een feestelijke band of een DJ. Zo weet u zeker dat iedereen met plezier terugkijkt naar een succesvol en vermakelijk evenement. Ons evenementenbureau werkt nauw samen met Quality Bookings uit Almere. Eventbureau kan u dus altijd helpen aan het juiste entertainment om uw evenement spetterend af te sluiten.

Staat u op het punt om een personeelsevenement te organiseren en zoekt u professionele ondersteuning? Neem dan vrijblijvend contact op met Eventbureau.

Terug naar kennisbank