Personeelsevenement Maastricht
10 december 2012

Personeelsevenement Maastricht

Een personeelsevenement is een gelegenheid waar uw werknemers vaak een heel jaar naartoe leven. Een geslaagde organisatie is dus van het grootste belang. Dit is echter minder eenvoudig dan u op het eerste zicht zou denken. Naast het zoeken naar een geschikte locatie en de juiste catering zijn er nog tal van andere zaken die om de hoek komen kijken om een geslaagd personeelsevenement te organiseren.

Beginnen met de basis
Wanneer u een personeelsevenement zal organiseren in Maastricht is de basis natuurlijk de plaats waar het feest zal doorgaan. Als eventbureau hebben wij een goed zicht op de verschillende locaties die in Maastricht en omgeving beschikbaar zijn en hun capaciteit. Ook de sfeer van de zaal spelt een grote rol bij het slagen van uw feest. Kiest u voor een thema of houdt u het zakelijk en strak?
Daarnaast is ook catering erg belangrijk. Hier dienen eveneens keuzes gemaakt te worden met betrekking tot het type eten dat u wilt aanbieden en de vorm waarin dit gaat plaatsvinden. Ons evenementenbureau denkt graag met u mee en heft voor elke wens een gepaste cateraar in het aanbod zitten. U merkt het al, uw personeelsevenement organiseren met behulp van een eventbureau bespaart u heel wat slapeloze nachten.

De sfeer van het feest
Wanneer u een personeelsevenement zal organiseren, is het wellicht de bedoeling dat uw werknemers met een goed gevoel naar huis gaan en hier nog lang over napraten. Het juiste thema en de leukste artiesten dragen hiertoe bij. Ons evenementenbureau heft een ruime ervaring met themafeesten en de volledige inkleding ervan. Enkel uw werknemers vragen om verkleed te komen opdagen is namelijk niet voldoende om een blijvende indruk na te laten. De inkleding van de zaal, entertainment dat binnen het thema past en zelfs aangepaste catering zorgt ervoor dat men zich even in een andere wereld want. En dat is nu precies het effect dat ons eventbureau wil bereiken. Een onvergetelijke ervaring!

Een plaatje dat klopt
Een geslaagd personeelsevenement organiseren, wil zeggen dat u een plaatje hebt dat volledig klopt. En dat is nu precies waar ons evenementenbureau zo goed in is. Van a tot z begeleiden wij u door het traject. Wij kijken samen met u waar de beste plekjes in Maastricht gelegen zijn, wie het lekkerste eten verzorgt en hou alles in het thema past. Daarnaast doen we u als eventbureau ook verschillende voorstellen op gebied van artiesten. Ons evenementenbureau heeft een ruime keuze voor u waarin de meest uiteenlopende artiesten aan bod komen. Wilt u een special act of liever entertainment gedurende de hele avond? Eindigt u met een DJ die de zaal in vuur en vlam zet of mag het allemaal wat meer ingetogen. Als eventbureau kunnen wij voor elke wens iets uit onze hoed toveren.

U merkt het al, wanneer u ons evenementenbureau onder de arm neemt bij het organiseren van uw personeelsfeest kunt u op beide oren slapen en bent u verzekerd van een exquise avond waarover nog lang nagepraat zal worden op de werkvloer.

Terug naar kennisbank