Personeelsevenement Lelystad
10 december 2012

Personeelsevenement Lelystad

Een bedrijfsevenement organiseren voor uw personeel? Dit kan aardig wat tijd opslokken. Wat gaat u doen, waar gaat u heen en wat zijn de mogelijkheden, zijn de nog de meest simpele vragen. Bij een personeelsevenement komt er helaas vaak meer bij kijken. Zelfs als u er voor kiest om een event te organiseren op uw eigen locatie, dan komt er een hele waslijst met vragen. Zoals welke vergunningen heb ik nodig en hoe tover ik de ruimte tot een geschikte feestlocatie om ? Misschien gaat uw voorkeur helemaal niet uit naar een feest, maar meer naar een event wat positief werkt voor de teamgeest van uw werknemers. Of liever wat ontspanning waarbij de collega’s elkaar beter leren kennen en de loyaliteit naar elkaar wordt vergroot. Ook een extern event brengt tal van stressfactoren met zich mee. Zijn er onvoorziene kosten? Kunnen we wel rekenen op alle externe partijen? Wat vindt iedereen leuk? U ziet dat een bedrijfsevenement organiseren niet zo simpel is als dat het lijkt, misschien kunt u er wel wat hulp bij gebruiken.

Een personeelsevenement organiseren met hulp
Eventbureau.nl is een evenementenbureau wat veel ervaring heeft met het organiseren van evenementen. Zij kunnen u helpen met het personeelsevenement organiseren. Indien nodig en gewenst kunnen zij zelfs het personeelsevenement organiseren volledig voor hun rekening nemen. U kunt er op vertrouwen dat zij dit met een enorme passie voor hun werk zullen doen, een geslaagd evenement neerzetten is voor het evenementenbureau net zo belangrijk als voor u. Het hoofdkantoor van het eventbureau zit in Almere, maar het werkgebied is landelijk. In iedere regio van het land weten de speciale locatie spotters de leukste locaties en activiteiten te vinden. Zelfs buiten Nederland kan het evenementenbureau voor u een personeelsevenement organiseren. Er is een nauwe samenwerking met het boekingskantoor Quality Bookings, waardoor het eventbureau kan bemiddelen bij de keuze van professionele artiesten. De enorme data base van het evenementenbureau zorgt dat ook op andere vlakken de juiste materialen of  benodigdheden geregeld kunnen worden. Het evenementenbureau heeft al vele geslaagde events georganiseerd en zij kunnen hierdoor vaak goed inschatten welk event voor uw bedrijf een geslaagde keuze zou zijn.

Kiezen uit vele opties
Op het gebied van een personeelsevenement heeft u veel mogelijkheden. Wilt u een sportieve activiteit voor uw werknemers of denkt u dat uw collega’s wel wat humoristische activiteiten kunnen waarderen? Ziet u graag alle voetjes van de vloer of toch liever iets behoudender? Samen met het eventbureau kunt u kijken welke opties voor uw bedrijfsevenement een juiste keuze zijn en welke binnen het budget vallen. Het evenementenbureau is hierbij uw aanspreekpunt en u hoeft hiervoor niet alles af te bellen. Dit scheelt al enorm veel tijd. Ook het zoeken naar een geschikte locatie binnen of buiten de regio kan door het evenementenbureau worden gedaan. Weer een extra voordeel en tijdsbesparing. Zo kunt u zelf kiezen voor welk onderdeel u de ervaring en het gemak van het eventbureau gebruikt en waar u liever zelf de touwtjes in handen houdt.

Het einddoel is voor iedereen hetzelfde, of het nu een groot of een kleiner event wordt. Het streven is een geslaagd personeelsevenement organiseren, waar nog lang over nagepraat wordt. Is dit ook uw doel? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op

Terug naar kennisbank