Personeelsevenement Haarlem
10 december 2012

Personeelsevenement Haarlem

Eventbureau om personeelsevenement te organiseren
Een evenement voor uw collega’s organiseren is niet altijd eenvoudig. Ten eerste dient er een locatie te worden gevonden die aan de eisen voldoet. Daarnaast zult u een invulling aan het programma van het personeelsuitje moeten geven en zaken moeten regelen als catering, entertainment, muziek en aankleding van de zaal. Om het u gemakkelijker te maken, kunt u voor de organisatie ervan een evenementenbureau bij uw plannen betrekken. Eventbureau is dé specialist voor personeelsevenementen in Haarlem.

Landelijk actief evenementenbureau
Eventbureau.nl is een organisatie met een goede staat van dienst. Wij zijn als evenementenbureau al langer dan een decennium bezig, terwijl een deel van onze medewerkers een carrière van twintig jaar in deze branche heeft. Eventbureau is werkzaam vanuit Almere, maar beschikt over contacten in alle Nederlandse regio’s. Voor het opzetten van een personeelsfeest in Haarlem maken wij gebruik van locatiespotters, die de beste ruimte of zaal voor uw event selecteren. De medewerkers ter plaatse hebben een uitstekend inzicht in de lokale situatie, kennen de juiste mensen en weten wat de mogelijkheden zijn. Wanneer u een personeelsevenement organiseren wilt in Haarlem en een bepaald type zaal zoekt, zal het dus geen punt zijn om een geschikte locatie te vinden. Daarnaast worden ook regelmatig events opgezet in het buitenland.

Grensverleggende concepten met maatwerk
Besluit u een personeelsevenement te organiseren met Eventbureau, dan is er geen sprake van een standaardaanpak. Wij willen uw gasten juist een onvergetelijke ervaring bieden door grensverleggende events met spraakmakende concepten uit te werken. Wanneer u een idee voor een personeelsfeest hebt en ons evenementenbureau inschakelt, volgt eerst een gesprek. Tijdens dit onderhoud denken wij actief met u mee, zodat de dag of avond nog interessanter zal uitpakken. Belangrijk bij het vormgeven van een en ander is natuurlijk ook dat uw doelgroep niet uit het oog wordt verloren en het beschikbare budget niet wordt overschreden. Omdat wij bij een personeelsevenement organiseren in Haarlem en elders steeds uitgaan van maatwerk, blijft het gebruik van een draaiboek achterwege. Uw collega’s kunnen dan ook terugkijken op een feest met een programma dat speciaal voor de gelegenheid is bedacht.

Personeelsevenement organiseren met betrouwbaar bureau
Exclusiviteit is bij ons evenementenbureau dus het sleutelwoord. Maar uiteraard is dit niet het enige waar wij sterk in zijn. Eventbureau is namelijk ook een betrouwbare partner als het gaat om het regelen van de voorzieningen voor een bedrijfsfeest of personeelsevenement in Haarlem. Zo hebben wij in de loop van ons bestaan een uitgebreid netwerk aangelegd. Hierin bevinden zich bijvoorbeeld bedrijven die licht en geluid kunnen verzorgen, boekingsagency’s die artiesten kunnen leveren en partijen waaraan de catering en de bediening kunnen worden uitbesteed. Ook de decoratie van de feestruimte, het opstellen en versturen van de uitnodigingen en het coördineren van het event op de avond zelf kunt u aan ons toevertrouwen. Ons evenementenbureau is daarmee in staat om uw complete personeelsevenement te organiseren in Haarlem.

Wanneer u een bijzonder feest wilt plannen, komt dat met Eventbureau.nl dus helemaal in orde.

Terug naar kennisbank