Personeelsevenement Friesland
10 december 2012

Personeelsevenement Friesland

Als u de medewerkers van het bedrijf eens in het zonnetje wilt zetten, is het misschien een goed idee om een personeelsevenement te organiseren. Dit is positief voor de teamspirit en voor de loyaliteit naar het bedrijf. Maar een personeelsevenement organiseren is makkelijker gezegd dan gedaan. Hier komt wel het een en ander bij om de hoek kijken. Eerst moet het budget worden bepaald en de locatie. Wilt u een feest geven in een ruimte van uw bedrijf of liever ergens anders? Wanneer u kiest voor uw eigen locatie, ook dan komt u vaak wat hobbels op de weg tegen. Als u er echt een geslaagd evenement van wilt maken, dan bent u er niet met wat ballonnen ophangen en de bar vullen. Soms zijn er vergunningen nodig, is de akoestiek van de ruimte niet geschikt en ga zo maar door. Het zijn soms kleine dingen die de feestvreugde kunnen verstoren. Ook als u voor een externe locatie kiest, komen er tal van vragen op u af. De voorpret is waarschijnlijk ver te zoeken als alles even tegen zit.

Wat doet een evenementenbureau?
Een eventbureau inschakelen, kan veel meer rust geven bij een personeelsevenement organiseren. Iedere beer op de weg is een uitdaging voor het evenementenbureau. Zij hebben een ruime ervaring met dit soort zaken en weten de obstakels vaak snel te overwinnen. Een eventbureau is op de hoogte van de geschikte locaties in het hele land. Mede door de speciale locatiespotters van eventbureau.nl is het geen enkel probleem om een leuke locatie te vinden in de landelijke database. Eventbureau.nl heeft het hoofdkantoor in Almere, maar staan ook voor u klaar als u heeft gekozen om in Friesland het personeelsevenement te organiseren. Ook hier kan het evenementenbureau u van dienst zijn met raad én daad. Het is aan u of u kiest om de organisatie volledig in handen te geven van het evenementenbureau of dat u op bepaalde vlakken ondersteuning zoekt. Ons enthousiasme zal in alle gevallen even groot zijn om er een geslaagd evenement van te maken.

Wat is een geslaagd evenement?
Een geslaagd personeelsevenement organiseren, dit valt en staat vaak met de juiste keuzes. Niet alleen wat betreft de locatie, maar ook de aard van het evenement is belangrijk. Dit hangt natuurlijk af van de gasten die op uw personeelsevenement komen. Het heeft waarschijnlijk geen zin om voor uw werknemers die allemaal onder de vijfentwintig zijn, een koffieconcert met een high tea te realiseren. Net zoals die professionele dj misschien niet alle voetjes van boven de zestig van de vloer krijgt met zijn house muziek. De deskundige medewerkers van het evenementenbureau kunnen in overleg met u een juiste mix vinden van ontspanning en/of entertainment. Het eventbureau kan op alle vlakken realiseren dat alle ingrediënten aanwezig zijn om er een spetterend evenement van te maken voor iedereen. Door een nauwe samenwerking met het boekingskantoor Quality Bookings kunnen er ook professionele artiesten worden ingezet. Wilt u liever een buffet met culinaire hoogstandjes? Geen probleem, dat kan ook.

Eigenlijk zijn er voor ieder budget tal van mogelijkheden. In Friesland, maar ook ver daar buiten. Misschien eens leuk om te kijken wat de mogelijkheden voor uw bedrijfsevenement kunnen zijn?

Terug naar kennisbank