Personeelsevenement Drenthe
10 december 2012

Personeelsevenement Drenthe

Een personeelsevenement organiseren in Drenthe
Tijdens een personeelsevenement worden er altijd belangrijke zakelijke aspecten op tafel gelegd. Maar natuurlijk moet het niet alleen maar zakelijk zijn want dat zou de avond erg saai maken. Nu kan het voorkomen dat u is aangeboden om een personeelsevenement te organiseren voor al uw collega’s. U weet alleen niet waar u moet beginnen of hoe ervoor kunt zorgen dat dit evenement geslaagd verloopt. Er zal namelijk altijd worden nagepraat over een personeelsevenement, of dit nou op een positieve of negatieve manier is hangt af van de manier waarop de organisatie verlopen is. Met dit in het achterhoofd bevind u zich momenteel met de handen in het haar en weet u niet hoe u de organisatie aan kunt pakken. Hiervoor kunt u een evenementenbureau inschakelen die u uitstekend van dienst kunt zijn met de organisatie. U heeft de keuze uit een lokaal evenementenbureau, maar u weet niet of dit de juiste is. U kunt er ook voor kiezen om Eventbureau te Drenthe in te schakelen. Als evenementenbureau van Drenthe staan wij erom bekend dat wij uw personeelsevenement organiseren op de manier zoals u dat wilt. Wij houden er rekening mee dat het uw personeelsevenement is, dus doen de organisatie graag met u in plaats van voor u.

Wij hebben een ruim werkgebied
Ons hoofdkantoor ligt gelegen in Almere. Dit betekent niet dat wij van Eventbureau alleen daar werkzaam zijn. Ons werkgebied strekt zich uit over heel Nederland en als evenementenbureau zijn wij werkzaam in verschillende plaatsen. Als evenementenbureau in Drenthe helpen wij u graag om een geslaagd personeelsevenement te organiseren. Wij hanteren dezelfde werkwijze als een lokaal evenementenbureau maar vullen deze graag aan met originaliteit.

Ondersteuning op maat
Eventbureau heeft een locatiespotter in dienst die ons kan helpen om een geschikte plaats te vinden om een personeelsevenement te organiseren. Wij zijn ervan bewust dat het organiseren van een evenement zoals deze nogal overweldigend kan zijn. Daarom nemen wij ook graag taken op ons die erg tijdrovend of complex kunnen zijn. Denk hierbij aan het regelen van vergunningen of beveiliging. Waar u ook hulp voor nodig heeft, Eventbureau Drenthe zal altijd voor u klaarstaan om dit soort zaken voor u of samen met u te regelen. Wij houden van een persoonlijke benadering zodat de organisatie precies zo kan verlopen zoals u dat wenst en u makkelijk kunt schakelen met Eventbureau tijdens de organisatie.

Een leuke artiest tijdens het evenement
Als u het personeelsevenement op een originele manier wilt laten verlopen dan kunt u ervoor kiezen om een artiest te huren die bijvoorbeeld na afloop van het evenement komt optreden. Eventbureau heeft een goede samenwerking met hét boekingsbureau van Nederland: Quality Bookings. Samen met hen dragen wij de zorg voor het inhuren van artiesten in Nederland. Wij maken duidelijke afspraken zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij hebben vele diensten aan te bieden en mogelijk kunnen wij ook u van dienst zijn. Kijk snel verder op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Terug naar kennisbank