Personeelsevenement Den Haag
10 december 2012

Personeelsevenement Den Haag

Een sprankelend personeelsevenement organiseren in Den Haag
Uw bedrijf heeft wat te vieren en u wilt er echt iets van maken. Of u bent juist van plan om een personeelsevenement te organiseren waarbij ook gewerkt moet worden. Bijvoorbeeld aan de onderlinge saamhorigheid, aan de teamgeest, aan het vertrouwen tussen verschillende afdelingen. Wat uw reden ook is, u wilt meer dan een standaardlocatie of een standaardprogramma. U vraagt om originaliteit, een goede organisatie en een dag vol verrassingen.Heeft u mensen binnen uw organisatie de taak gegeven om uw personeelsevenement te organiseren? Zouden ze kunnen profiteren van de hulp van een ervaren evenementenbureau? Wij willen onszelf graag aan u voorstellen.

Creatieve en praktische ondersteuning
In eerste instantie denkt u waarschijnlijk aan een lokaal evenementenbureau. Een bureau dat alle locaties en het gehele Haagse aanbod kent. Waarom dan toch kiezen voor Eventbureau Almere? De reden is eigenlijk heel eenvoudig: wij werken al jaren landelijk en hebben in diverse steden en regio’s warme contacten met aanbieders van cursussen en horecalocaties en hebben ook medewerkers in dienst die een landelijk dekkend netwerk opbouwen. Ons eventbureau kan u optimale service en een verrassend programma aanbieden, waar in Nederland dan ook. Wij hebben onze ervaring opgebouwd met het organiseren van personeelsuitstapjes, congressen en zakelijke of publieke events. Met altijd net ietsje meer dan anderen. Wilt u een personeelsevenement organiseren waarbij uw mensen niet alleen in de watten worden gelegd, maar er ook nog lang met een positief gevoel op terugkijken?

Wilt u een korte kleine impressie
Een bezoek aan Madurodam, een wandeling over het Binnenhof en een puzzeltocht door het historische centrum van Den Haag, waarbij we in diverse horecagelegenheden pleisterplaatsen hebben ingericht? Of een sport- en spelmiddag in het Zuiderpark? Ons evenementenbureau heeft ideeën te over. Natuurlijk ligt het voor de hand dat we een bedrijfspresentatie organiseren op een chique locatie. Is het Omniversum geen goed idee? Of zullen we naar Scheveningen gaan, waar het Kurhaus u welkom heet? Het strand van Scheveningen vraagt om plezier en activiteit. Beachvolleybal als teambuilding, of om initiatief en leiderschapskwaliteiten tot uitdrukking te laten komen, vlak na een interactieve sessie hierover? Eventbureau Almere heeft goede contacten met aanbieders van verrassende activiteiten. Wat dacht u van een kitesurfclinic?

Ons evenementenbureau, vakkundig én creatief
Uiteraard kunt u op ons eventbureau rekenen als het gaat om de organisatorische aspecten. Maakt u zich geen zorgen over vergunningen en de planning van alle activiteiten. Daar stellen we in overleg een draaiboek voor samen. Bij het inschakelen van catering mag u erop vertrouwen dat wij kiezen voor kwaliteit, zowel voor het diner als afsluiting van uw personeelsevent als tussen de activiteiten door. Wanneer wij een personeelsevenement organiseren waarbij u verrassende en positiviteit bevorderende activiteiten wilt aanbieden, weet dan dat juist daar onze passie ligt. Op het moment dat wij als evenementenbureau een dergelijk programma mogen samenstellen, voelt het alsof wij met u mee feesten. Dat enthousiasme werkt positief op onze creativiteit en u en uw mensen gaan daarvan profiteren.

Bent u geïnteresseerd wat Eventbureau Almere voor uw organisatie kan betekenen? Kijkt u op onze site en laat u inspireren. Of nog beter, belt u ons gewoon op.

Terug naar kennisbank