Personeelsevenement Amsterdam
10 december 2012

Personeelsevenement Amsterdam

Met het personeel een dagje varen op de Amstel? Of liever een grottentocht met na afloop een spetterend feest in Valkenburg? Het is vaak lastig om iets origineels te verzinnen als het gaat om een personeelsevenement organiseren. En niet alleen dat, het is ook nog eens een zeer tijdrovende klus. Moet het een sportieve activiteit zijn? Of liever alleen een feest of rustig uitje? Er is keus genoeg, maar waar doet u uw collega’s of medewerkers een plezier mee? Ook het budget speelt natuurlijk een rol. Hoe kunt u voor zo min mogelijk geld een zo leuk mogelijk personeelsevenement organiseren?

Op zoek naar een geslaagd evenement
Allemaal zaken waar u tegenaan loopt als u ervoor kiest om een personeelsevenement te organiseren. En niet alleen dat, er komt nog meer om de hoek kijken. Heeft u speciale vergunningen nodig of zijn er veiligheidseisen? Een evenementenbureau heeft vaker met dit bijltje gehakt en zij weten uit ervaring wat het organiseren van een evenement met zich meebrengt. Een eventbureau weet ook voor welke doelgroep een bepaalde activiteit of ontspanning geschikt is. En zij weten als geen ander dat het belangrijk is dat het in ieder geval een geslaagd evenement wordt.

Een leuke locatie voor het personeelsevenement
Eventbureau.nl is een ervaren en deskundig evenementenbureau, wat u de zorg van het personeelsevenement organiseren uit handen kan nemen. U bepaalt zelf of u de volledige organisatie overdraagt aan het eventbureau of slechts kiest voor een advies. Eventbureau.nl heeft een hoofdkantoor in Almere, maar zij werken door het hele land. U kunt er dus voor kiezen om een evenement te hebben in de directe omgeving van uw bedrijf of juist in een andere regio. De speciale locatiespotters van het evenementenbureau zijn altijd up-to-date wat betreft de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Wordt er een nieuwe feestlocatie geopend in Amsterdam of zijn er nieuwe sportieve activiteiten in Limburg, zij zijn er van op de hoogte. U kunt het evenementenbureau ook gericht laten zoeken, bijvoorbeeld naar een locatie op een half uur rijden vanaf het vertrekpunt.

Een personeelsevenement organiseren met artiesten
Als u een personeelsevenement gaat organiseren kost juist het kiezen van het soort evenement al heel veel tijd. Het is prettig als een deskundig iemand hierbij zou kunnen helpen. Het boeken van de juiste artiesten, een dj of bijvoorbeeld het samenstellen van het menu. Zij zijn ook uw aanspreekpunt, vooraf, tijdens en na het evenement. Hierdoor kunt u zich bezighouden met zaken die echt belangrijk zijn, zoals het verstevigen van de onderlinge band tussen de werknemers, leidinggevende(n), of collega’s. En natuurlijk ook zelf genieten van het evenement.

Het evenementenbureau kan veel voor u betekenen, of het nu gaat om een klein of groot evenement. Het eventbureau kan u in ieder geval veel tijd besparen door u de ondersteuning te die voor u wenselijk is. Wilt u meer informatie? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar kennisbank