14 december 2012

Opening Organiseren Apeldoorn

Na maanden hard werken is het zover: u gaat uw nieuwe winkel of bedrijfspand in Apeldoorn aan de buitenwereld laten zien. Dit is een groot moment waar u lang naartoe heeft geleefd. Maar hoe gaat u de opening op een waardige en professionele manier organiseren? U moet er toch niet aan denken dat de eerste kennismaking met uw nieuwe winkel, of bedrijfspand in Apeldoorn volledig fout gaat? Laat u daarom bij het organiseren van een opening bijstaan door een ervaren en enthousiast eventbureau.

Totale organisatie van uw opening in Apeldoorn
Hoe fijn is het als u zich op deze belangrijke dag nergens druk om hoeft te maken? Dat u zich volledig kunt richten op uw gasten, terwijl alles tot in de puntjes wordt georganiseerd? Eventbureau.nl kan de gehele organisatie op zich nemen. Catering, entertainment, sprekers, aankleding, hostesses, beveiliging, EHBO, licht en geluid en drukwerk. De meeste van deze taken voeren wij uit in eigen beheer of via een intensieve samenwerking met betrouwbare bedrijven.

Maatwerk opening organiseren in Apeldoorn
Eventbureau.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het organiseren van succesvolle en onvergetelijke openingen. Wij begrijpen precies hoe belangrijk deze gebeurtenis voor u is. Daarom ontzorgen wij u volledig bij de organisatie, zodat u rustig kunt genieten van deze belangrijke gebeurtenis. Alle openingen die wij organiseren zijn maatwerk. Geen enkele opening is gelijk, wij maken het concept altijd op maat: passend bij uw bedrijf in Apeldoorn, uitstraling, doelstellingen, budget en doelgroep.

Bijzondere opening in Apeldoorn
Natuurlijk kunt u een rood lintje neerhangen en de directeur het laten doorknippen, confetti de lucht in schieten en champagne met een bitterbal serveren. Maar dat heeft iedereen al honderd keer gezien! Eventbureau.nl zorgt ervoor dat uw opening een totaalbeleving wordt waar uw gasten nog lang over zullen napraten. Dat is toch tenslotte waar het allemaal om draait? Geen clichés, maar creatieve concepten die precies bij uw bedrijf  in Apeldoorn en doelgroep passen.

Benieuwd hoe wij uw opening zouden organiseren? Neem contact op en wij brainstormen graag met u onder het genot van een kop koffie.

 

Terug naar kennisbank