MEET THE SUPPLIER | Musical Director – Floor Hansen

In de categorie Interview door Yannicke ter Brugge

Floor Hansen, eigenaresse van muzikaal entertainment bureau LoveSound, werkt al sinds 2016 samen met Eventbureau en heeft al menig tof event mogen meemaken! 

Doordat Eventbureau veel verschillende type events organiseert is ook de aanvulling van LoveSound zeer divers. Van stijlvolle achtergrondmuziek bij een diner, tot showbands, saxofonisten en DJ’s. Maar ook voor een line-up met grote artiesten en een begeleidingsband op maat draait Floor haar handen niet om. 

“Een heel tof evenement van Eventbureau, was dat voor De Persgroep. Wij werden als leverancier voor het muzikale entertainment al vroeg betrokken in de organisatie. Door samen te brainstormen stond er uiteindelijk een onwijs gave line-up met onder andere Waylon en DJ Tony jr.”

Wat Floor het meest aanspreekt in haar samenwerking met Eventbureau is het feit dat zij veelal samenwerken met dezelfde leveranciers: “Het is heel leuk om als crew steeds dezelfde mensen tegen te komen op een evenement, dat schept een band. Dat straal je vervolgens uit en deze energie kun je weer overbrengen op de gasten!”

Lijken de evenementen dan niet heel veel op elkaar? Nee. En dat is volgens Floor juist de kracht van Eventbureau, “ze denken altijd out of the box”. En alle leveranciers hebben, net als Eventbureau, de kwaliteit om buiten de kaders te denken. Dit zorgt altijd voor het wauw-effect en perfecte finishing touch.

Volgens Floor kloppen de evenementen van Eventbureau altijd van het begin tot het einde. Onder het toeziend creatief oog van Bart lukt het telkens weer om het juiste plaatje en de perfecte sfeer neer te zetten. Wil jij als bedrijf of merk een evenement organiseren waarbij jouw branding centraal staat? Dan is Eventbureau de aangewezen partner en organisator. 

“Bij Eventbureau wordt er over alles nagedacht en een feest is niet gewoon een feest met een band, maar de branding wordt vertaald in het gehele evenement, van de hostesses tot het entertainment en de catering.” 

Een favoriet evenement in samenwerking met Eventbureau kon Floor dan ook niet noemen. De evenementen voor Boni en Lukkien zijn zeker blijven hangen, maar “alle feesten met Eventbureau zijn leuk, dat is echt zo! Eventbureau heeft wel echt de tofste klanten en de tofste feesten met altijd een verrassende factor.”

Floor omschrijft Eventbureau als een sterk team met altijd creatieve ideeën, een oplossingsgerichte aanpak en altijd het totaalplaatje voor ogen houdend. Innovatief, eigenwijs en vooral erg gezellig 😉 

Geschreven door Yannicke ter Brugge
Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.