14 september 2012

Incentive travel

Bij Evenbureau.nl is alles op het gebied van zakelijke evenementen mogelijk. Dus ook als u een incentive met een travel programma wilt organiseren. Van grote en kleine reizen, in Europa of daarbuiten, boekingen van kamers tot het regelen van de tickets. Niets is ons te veel. Bovendien beschikken wij over een groot netwerk in binnen- én buitenland. Dus ook voor zakelijke trips in een ander continent bent u bij ons aan het juiste adres.

Unieke incentives en travel 

Natuurlijk weten we dat u een incentive inclusief een travel onderdeel niet zomaar organiseert. U wilt uw medewerkers bedanken, motiveren of de band versterken. Omdat elke groep weer anders is en uw doel altijd uniek is, werken we het liefst met u samen. U laat ons weten wat u voor ogen heeft en we stemmen met u af wat er allemaal geregeld moet worden om dit te bereiken. U bepaalt dan zelf wat u aan ons overlaat en wat u in eigen beheer wilt houden. Zo kan iedereen doen waar hij goed in is en kunnen we samen een perfecte incentive organiseren.

Alles goed geregeld

Naast alle voorbereidingen rondom de incentive, travel en logistiek, denken we ook bijvoorbeeld aan de catering. Eventbureau.nl heeft een breed netwerk directe contacten met diverse vliegmaatschappijen, cateraars, transportbedrijven en hotels. Maar ook de afrondingsfase is bij ons belangrijk. U wilt immers uw doelen behalen. Daarom zorgen we er uiteraard ook voor dat uw doelstellingen meetbaar zijn.

Incentives in alle soorten en maten

Het kenmerk van een incentive is dat de reis natuurlijk een doel heeft. Niet alleen geografisch maar ook functioneel. Bij Eventbureau.nl regelen we allerlei types incentives voor u. Travels bij onze zuiderburen of in Australië, wij maken het mogelijk. Wij stroomlijnen graag het hele proces voor u, zodat u samen met uw collega’s alleen nog maar hoeft te genieten.

Het team van Eventbureau.nl staat graag voor u klaar om de mogelijkheden voor uw travel incentive door te nemen. Via het contactformulier laat u eenvoudig uw gegevens voor ons achter. Binnen 24 uur zal één van onze medewerkers contact met u opnemen.

Terug naar kennisbank