14 september 2012

Incentive bureau

U wilt een incentive organiseren en zoekt een professioneel bureau dat u kan helpen met de organisatie. Eventbureau.nl verzorgt voor u complete incentives. Wij helpen u met de gehele organisatie van een incentive, maar u kunt er ook voor kiezen om alleen de lastige klussen aan ons uit te besteden. Wij denken met u mee en helpen om een gepaste reis te organiseren die precies op uw wensen aansluit en binnen uw budget past.

Het beste incentive bureau

U wilt een incentive door een bureau laten organiseren, maar hierbij is niet elk eventbureau voor u de juiste partner. Bij Eventbureau.nl durven we te zeggen dat u met ons de beste en de meest ervaren partij in huis haalt. Wij staan garant voor een unieke service op maat. Het regelen van resultaatgerichte incentives is ons vak en dit doen we dan ook met veel passie. Bovendien zorgen we ervoor dat elke reis bijzonder is. Dus geen standaard reisjes, maar unieke en verzorgde incentives.

Alles soepel geregeld

Het succes van een incentive hangt van veel dingen af. Natuurlijk is het bureau dat de incentive organiseert belangrijk. Maar ook de juiste communicatie vooraf, comfortabel vervoer, een aangenaam verblijf of een hoogstaande culinair ervaring kunnen de beleving tijdens een incentive naar een hoger niveau tillen. Naast de logistieke uitdagingen wilt u natuurlijk ook een sterk inhoudelijk programma en de juiste balans tussen inspanning en ontspanning hebben. Met al deze zaken denken we met u mee. U hoeft het wiel niet zelf uit te vinden, dat hebben wij al voor u gedaan.

Meten is weten

Een incentive organiseert u niet zomaar. U wilt uw medewerkers belonen of motiveren of misschien uw relaties beter leren kennen. Daarom zijn de doelstellingen van uw incentive voor ons bureau heel belangrijk. Evenbureau.nl maakt deze doelen meetbaar. Uw doelen worden vertaald naar de praktijk. Dit doen we echter samen met u. Want samenwerking vormt de basis van onze diensten.

Ben u benieuwd wat Eventbureau.nl voor u kan organiseren? Of wilt u uw ideeën aan ons voorleggen? Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 24 uur voor een vrijblijvend gesprek.

Terug naar kennisbank