14 september 2012

Incentive bedrijven

Eventbureau.nl verzorgt complete incentives voor bedrijven. Of u nou een korte, maar krachtige trip net over de grens wilt organiseren of een inspirerende reis naar het Verre Oosten wilt maken. Wij helpen u met incentives in alle soorten en maten.

Professionele incentives voor bedrijven

Een incentive organiseert u niet zomaar. Waarschijnlijk heeft u een exact doel voor ogen dat u wilt behalen. Bijvoorbeeld het motiveren, bedanken of versterken van uw team. Om uw reis zo optimaal en efficiënt mogelijk in te plannen, is het daarom verstandig de organisatie aan een ervaren partij over te laten. Eventbureau.nl verzorgt de beste incentives voor  bedrijven. Zo kunt u ook ontspannen.

Geheel zoals u het wenst

U ervaart met Eventbureau.nl uw incentivereis al vanaf het moment van de planning. Wij nemen u tijdens het oriëntatiegesprek mee op een denkbeeldige reis en gaan stapsgewijs langs alle aandachtspunten. Na het bepalen van het thema, de bestemming en de uiteindelijke verblijfplaats maken wij een taakverdeling voor de voorbereiding van uw incentive. Omdat bedrijven verschillende doelstellingen en wensen hebben met betrekking tot hun incentive, is elke reis bij ons maatwerk. U bepaalt zelf wat u in eigen beheer wilt houden en welke aspecten u aan ons uitbesteedt.

Tot in de puntjes verzorgd

Eventbureau.nl organiseert originele incentives voor bedrijven door heel de wereld. Wat dacht u bijvoorbeeld van trendy Parijs of kleurrijk Marrakech? Ons team zal op basis van uw wensen een creatief en doordacht programma presenteren. Uiteraard met aandacht voor detail op elk niveau. Zaken die u veel tijd of energie kosten, zijn voor ons gesneden koek. Wij nemen deze vraagstukken dan ook graag van u over. Uw deelnemers zullen de reis ervaren als een stimulerende en motiverende ervaring, waar nog lang over gesproken zal worden.

Wilt u uw incentives professioneel laten organiseren door Eventbureau.nl? Neem dan snel contact met ons op en wij plannen binnen 24 uur een afspraak met u in.

Terug naar kennisbank