29 oktober 2012

Evenementenbureau Rotterdam

Jaarlijks vinden er in Rotterdam vele evenementen plaats. En wanneer u een blik werpt op de indrukwekkende skyline van de havenstad weet u meteen waarom. Rotterdam, ook wel het Manhattan aan de Maas genoemd, leent zich bijzonder goed voor een mooi feestje. En of u nu een bedrijfsfeest, verjaardag of publiek event wilt organiseren in Rotterdam, ons evenementenbureau helpt u met alle plezier. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar.

Duurzaamheid staat centraal

Bij de organisatie van uw bijeenkomst houdt Eventbureau.nl altijd rekening met het milieu. Wij maken als evenementenbureau immers dankbaar gebruik van al het moois dat Rotterdam te bieden heeft. Het minste wat we dan kunnen doen is deze prachtige plekken koesteren. En ook bij ons op kantoor staat duurzaamheid voorop. Daarnaast doneren we jaarlijks een percentage van de opbrengsten aan een goed doel.

Vergunning nodig?

Vooral rondom de Delfshaven worden talloze evenementen georganiseerd. In sommige gevallen heeft u hiervoor een vergunning nodig. Ook kunnen er, afhankelijk van de grootte van het event en de activiteiten, risico’s verbonden zijn aan het organiseren van het event. Vooral wanneer het evenement veel publiek trekt, kan het zijn dat er speciale maatregelen vereist zijn.  U kunt hierbij denken aan het afsluiten van een straat of het aanvragen van een vergunning. Ons evenementenbureau heeft ook in Rotterdam al diverse grote events georganiseerd en helpt u graag bij alle voorbereidingen.

Meer weten?

Bent u benieuwd naar wat het leukste evenementenbureau van Rotterdam voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dit kan op ons hoofdkantoor te Almere, maar ook telefonisch kunnen we u een heleboel vertellen. Daarnaast kunt u op elk moment van de dag een op maat gemaakte offerte aanvragen. Wanneer u uw wensen voor ons achterlaat via het contactformulier, zorgt Eventbureau.nl ervoor dat u binnen 24 uur een passend voorstel ontvangt.

 

Terug naar kennisbank