29 oktober 2012

Evenementenbureau Leiden

Leiden wordt ook wel ‘de stad van ontdekkingen’ genoemd. Wanneer u een event gaat organiseren in deze mooie stad, wilt u het de genodigden uiteraard naar hun zin maken. Maar als de organisatie samenvalt met drukke werkzaamheden, kan dit nogal wat stress opleveren. Gelukkig hoeft u het allemaal niet aleen te doen. Eventbureau.nl is Nederlands grootste online evenementenbureau en staat ook in Leiden graag voor u klaar.

Hét eventbureau van Leiden en omstreken

Eventbureau.nl organiseert binnen heel Nederland verrassende en memorabele evenementen. Dit doen wij voor bedrijven en particulieren. Ook zijn wij nauw betrokken bij de organisatie van een aantal grote publieke events. Dus wat voor bijeenkomst u ook wilt organiseren in Leiden, ons evenementenbureau biedt u graag een helpende hand. U kunt Eventbureau.nl zowel inschakelen voor deelopdrachten als de volledige organisatie van uw event.

Dromen worden werkelijkheid

Bij Eventbureau.nl denken we niet binnen de geijkte kaders. Sterker nog, bij ons vindt u niet eens standaard pretpakketen. Alles wat wij organiseren is namelijk maatwerk. Hierdoor is bij ons vrijwel alles mogelijk. Wanneer u aangeeft wat uw wensen zijn betreffende uw event in Leiden, regelt ons evenementenbureau het voor u. Ook horen we graag wat uw doelgroep is, wat uw eventuele doelstellingen zijn, hoeveel mensen u verwacht en wat het beschikbare budget is.

Aanvullende informatie aanvragen

Bent u benieuwd wat Eventbureau.nl voor u kan betekenen? Aarzel dan niet om aanvullende informatie in te winnen. Al binnen enkele muisklikken vraagt u een vrijblijvende offerte aan. Ook staan onze medewerkers u graag te woord. U bereikt ons via het telefoonnummer 036-848112. Daarnaast kunt u op elk moment van de dag het contactformulier invullen. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

 

Terug naar kennisbank