17 april 2013

Congresbureau Zeeland

Organiseert u binnenkort een grote bijeenkomst in Zeeland en ziet u stiekem best op tegen alle voorbereidingen? U bent zeker niet de enige. Het organiseren van een congres is niet alleen een heel karwei, ook zijn het doorgaans taken waar u niet of nauwelijks ervaring mee heeft. Het inschakelen van een professioneel congresbureau, dat u ondersteunt bij de omvangrijke of lastige aspecten, is dan absoluut geen overbodige luxe.

Ondersteuning op maat

Eventbureau.nl is één van de grootste congresbureaus van Nederland. Ons hoofdkantoor is gevestigd te Almere, maar dit betekent allerminst dat ons werkgebied zich beperkt tot deze regio. Of u nu in Groningen woont of in Zeeland, ons congresbureau staat altijd voor u klaar. Zowel voorafgaand aan uw bijeenkomst, tijdens uw events als erna. Daarbij kunt u bij ons zelf bepalen wat u in eigen beheer houdt en wat u wilt uitbesteden.

Ook themafeesten

Omdat Eventbureau.nl geen standaard pakketten aanbiedt, kunt u uw congres net zo groot of ingetogen houden als u wenst. En wanneer u een bepaald thema centraal wilt stellen, dan is dat uiteraard mogelijk. Ook in Zeeland heeft ons congresbureau al talloze themafeesten georganiseerd waar men nog wekenlang over napraatte. Eventbureau.nl staat niet voor niets bekend om de spraakmakende en innovatieve concepten.

Zoals u het wenst

Maar ook wanneer u liever een traditioneel congres organiseert in Zeeland, bent u bij ons congresbureau aan het juiste adres. Wat uw wensen ook zijn, Eventbureau.nl regelt het voor u. Bent u benieuwd wat wij u zouden adviseren? Aarzel dan niet om een vrijblijvende offerte aan te vragen. U ontvangt dan binnen 24 uur een passend voorstel van ons. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst één van onze behulpzame medewerkers te spreken. U bereikt ons op telefoonnummer 036-8481121.

 

 

Terug naar kennisbank