17 april 2013

Congresbureau Utrecht

In de stad Utrecht worden ontzettend veel congressen georganiseerd. En dat is niet zo verwonderlijk. Utrecht ligt niet alleen erg centraal, ook staat de stad bekend om haar historische karakter. En ondanks dat Utrecht de vierde stad van ons land is, heeft het nog altijd een kleinschalig karakter. Het zal u dan ook vast niet verbazen dat Utrecht talloze congresbureaus en – locaties telt. Maar welk bureau past bij uw wensen?

Op maat gemaakt advies

Dat u door het overweldigende aanbod van congresbureaus in Utrecht door de bomen het bos niet meer ziet, vinden wij niet zo verwonderlijk. Daarom nodig Eventbureau.nl u graag uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. In dit gesprek inventariseren we uw wensen en adviseren we u over de mogelijkheden. Ook vertellen we u eerlijk wat de organisatie van het congres u gaat kosten, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Uw wensen staan centraal

Onze vakkundige congresmanagers hebben al talloze succesvolle events georganiseerd in Utrecht. We kunnen dus wel stellen dat de medewerkers van ons congresbureau weten wat werkt en welke ideeën u beter kunt bewaren voor een privéfeest. Toch is uw mening bij ons altijd doorslaggevend. Vanzelfsprekend zullen wij u adviseren en behoeden voor eventuele valkuilen, maar het is uw congres, dus u bepaalt hoe u het hebben wilt.

Informatie aanvragen

Gaat u binnenkort een groot event organiseren in Utrecht en bent u benieuwd wat ons congresbureau u zou aanraden? Laat ons dan weten wat uw wensen zijn, dan sturen wij u zo spoedig mogelijk een passend voorstel. En zoals gezegd bent u ook van harte welkom op ons hoofdkantoor te Almere. Onder het genot van een kopje koffie brainstormen we graag over de invulling van uw congres. Eventbureau.nl is er voor u.

 

 

Terug naar kennisbank