In de categorie Congres organiseren door Robert de Vries

30924734210_23b41c253f_b

Wanneer u een congres organiseert, dan wilt u daar natuurlijk iets bijzonders van maken. Maar helaas is het organiseren van een spetterende bijeenkomst geen klusje dat u eenvoudig combineert met uw overige werkzaamheden en verplichtingen. Het inschakelen van een professioneel congresbureau is daarom voor veel mensen geen overbodige luxe. Eventbureau.nl is een landelijk opererend congresbureau en heeft ook in Tilburg al vele succesvolle bijeenkomsten georganiseerd.

De juiste sprekers

De kwaliteit van de sprekers is erg bepalend voor het succes van uw event. Voor uw bijeenkomst in Tilburg werkt ons congresbureau samen met Quality Bookings, het grootste artiestenbureau van ons land. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste spreker voor uw bijeenkomst boeken. En omdat u zowel bekende als minder bekende sprekers kunt inhuren, vindt u altijd een spreker die past binnen uw budget.

Enerverend programma

Een ander belangrijk onderdeel van uw congres is het sociale gedeelte, waarin uw gasten even bij kunnen komen en ze op een ongedwongen manier kunnen netwerken. U kunt hierbij denken aan een workshop of een borrel. Maar ook een cultureel of culinair uitstapje behoort tot de mogelijkheden. Ons congresbureau beschikt over de juiste contacten in Tilburg om geheel aan uw wensen te kunnen voldoen.

Inspirerende congreslocaties

Omdat de congreslocatie het decor vormt van uw bijeenkomst, draagt ook dit in grote mate bij aan het succes van uw event. Ons congresbureau heeft een locatiespotter in dienst die ook in Tilburg continu de mooiste locaties voor ons scout. Naast de traditionele congreslocaties kunnen wij ook bijzondere locaties voor u boeken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een eeuwenoud fort, een drijvende locatie of een voormalig klooster?

Wat uw wensen ook zijn met betrekking tot uw event in Tilburg, ons congresbureau maakt het mogelijk. Bent u benieuwd wat Eventbureau.nl u zou aanraden? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons op telefoonnummer 036-8481121.

 

 

Geschreven door Robert de Vries
Ervaar het verschil Neem contact op
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.