17 april 2013

Congresbureau Stadskanaal

Het organiseren van een congres is voor de meeste mensen geen dagelijkse kost. Niet alleen zorgen de afwisselende werkzaamheden veelal voor de nodige kopzorgen, ook moet er veel tijd voor worden vrijgemaakt. Doorgaans meer tijd dan u aanvankelijk had verwacht. Het inhuren van een deskundig congresbureau is daarom vaak geen overbodige luxe. Eventbureau.nl staat altijd voor u klaar: voor, tijdens en na uw event in Stadskanaal.

Een origineel event organiseren

Eventbureau.nl is een professioneel congresbureau en biedt u ook in Stadskanaal en omgeving graag een helpende hand. Wij beschikken over alle kennis en middelen om uw congres te laten slagen. Of u nu op zoek bent naar een inspirerende locatie, een verrassend thema, passend entertainment, een aansprekende dagvoorzitter of enerverende gastsprekers, wij regelen het voor u. Maar dat is nog  niet alles. Ook voor audiovisuele ondersteuning, fijne catering en vlotte gastvrouwen bent u bij ons aan het juiste adres.

Anders dan anders

Wellicht heeft u al op onze site gezien dat wij geen doorsnee events aanbieden. U kunt bij ons dan ook geen kant-en-klare congressen ‘bestellen’. Wij zijn namelijk van mening dat elk bedrijf uniek is en daarom een geheel eigen congres verdient. Een congres is immers dé manier om u te profileren en wanneer uw congres precies lijkt op die van uw buurman laat u veel kansen onbenut. Ons congresbureau heeft in Stadskanaal uiteenlopende events georganiseerd en weet precies wat werkt en wat u beter achterwege kunt laten.

Offerte aanvragen

Moet u op korte termijn een congres of andere bijeenkomst organiseren en wilt u meer weten over onze diensten? Aarzel dan niet om aanvullende informatie aan te vragen. Wanneer u uw wensen voor ons achterlaat via het contactformulier, voorzien wij u zo spoedig mogelijk van een passend voorstel. Spreekt u liever eerst met één van onze deskundige medewerkers? U bereikt het  enthousiaste team van Eventbureau.nl op telefoonnummer 036-8481121.

 

 

Terug naar kennisbank