17 april 2013

Congresbureau Overijssel

Houdt u zich bezig met de organisatie van een (groot) congres in Overijssel en zoekt u een deskundig congresbureau dat u kan ondersteunen bij de omvangrijke of lastige taken? Dan bent u bij Eventbureau.nl absoluut aan het juiste adres. Niet alleen hebben al onze congresmanagers de nodige ervaring, ook zijn zij ontzettend creatief en denken zij met alle plezier met u mee over de juiste invulling van uw congres.

De voorbereidingen

Het organiseren van een geslaagd congres is helaas niet iets wat u even tussen de bedrijven door doet. Niet alleen is een zorgvuldige voorbereiding cruciaal, ook kan de coördinatie van de verschillende onderdelen erg tijdrovend zijn. Zo moeten er uitnodigingen verstuurd worden, sprekers worden geboekt en gastvrouwen worden ingehuurd. En wat dacht u van het vinden van die ene toffe locatie in Overijssel? Ons congresbureau is er voor u. Altijd en overal.

Zelf doen of uitbesteden?

Wanneer u weinig ervaring heeft, is het zeker aan te raden om voor uw bijeenkomst in Overijssel een beroep te doen op een ervaren congresbureau. Maar ook indien u kampt met een krappe deadline of zelf weinig tijd heeft om alle voorbereidingen in eigen beheer te doen, scheelt het u ontzettend veel tijd en kopzorgen. Bij Eventbureau.nl kunt u de gehele organisatie van uw congres uit handen geven, maar u kunt er ook voor kiezen om slechts bepaalde deelaspecten uit te besteden.

Meer weten?

Ons congresbureau heeft ook in Overijssel al talloze inspirerende congressen georganiseerd. Onze klanten waarderen ons onder andere vanwege onze persoonlijke benadering, adequate service, hoogstaande kwaliteit en flexibele instelling. Bent u benieuwd wat Eventbureau.nl kan betekenen voor uw congres? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u altijd een beroep doen op onze vakkundige medewerkers via telefoonnummer 036-8481121.

 

 

Terug naar kennisbank