17 april 2013

Congresbureau Noord-Holland

Over een geslaagd congres wordt nog tijdenlang nagepraat. Ook is het vaak dé manier om op een passende wijze indruk te maken op uw gasten. Wanneer de organisatie van een groot event in uw handen ligt, zult u waarschijnlijk aardig wat druk voelen om deze bijeenkomst te laten slagen. Ons congresbureau kan u op allerlei fronten ondersteunen, zodat u zeker weet dat uw event in Noord-Holland goed wordt ontvangen.

De mooiste locaties

Een boeiend congres begint met een warm onthaal op een inspirerende locatie. Niet alleen is de eerste indruk dan meteen goed, ook draagt een mooie locatie enorm bij aan de sfeer van uw bijeenkomst. Ons congresbureau maakt gebruik van een locatiescout, die ook in Noord-Holland de leukste plekjes voor ons spot. En wilt u eens iets heel anders dan anders? Geen probleem. Ons enthousiaste team gaat geen uitdaging uit de weg.

Tot in de puntjes verzorgd

Eventbureau.nl weet als geen ander wat er allemaal komt kijken bij de organisatie van een congres. In de afgelopen tien jaar heeft ons congresbureau de meest uiteenlopende events georganiseerd in Noord-Holland. Eventbureau.nl beschikt over alle kennis en kunde om van uw bijeenkomst een enorm succes te maken. Daarbij staan wij altijd voor u klaar: voorafgaand, tijdens én na uw event. Dus wat voor ondersteuning u ook wenst, bij ons bent u altijd aan het juiste adres.

Informatie aanvragen

Bij Eventbureau.nl snappen we dat u zich eerst goed wilt laten informeren voordat u uw uiteindelijke keuze maakt. Daarom kunt u bij ons op elk moment van de dag een vrijblijvende offerte aanvragen. Wanneer u uw wensen voor ons achterlaat, sturen wij u binnen 24 uur een op maat gemaakt voorstel. Ook kunt u altijd een beroep doen op één van onze vakkundige medewerkers. U bereikt ons op 036-8481121.

 

 

Terug naar kennisbank